Brüsszel – A kenyérhéjnak és a kávénak is hadat üzen az EU-bizottság egyik szakértői csoportja. A hét oldalas tervezet alapján, nem lehet majd eladásra kínálni barnásan ropogósra sült hasábburgonyát és burgonyachipset, de a kenyér héja is hasonló elbírálás alá esne, sőt, túlpörkölt kávét sem lehet majd forgalomba hozni. Az EU-bizottság által megbízott szakértői csoport aggodalmának oka az akrilamid nevezetű vegyület, amely az úgynevezett Maillard-reakció következtében megnövelheti a szénhidráttartalmú élelmiszerekben a rákkeltő anyagok megjelenésének kockázatát.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
8 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Javaslatom az idiótáknak, másszanak vissza a fára.
Új hozzászólás