Tucker – Az anyuka bekapcsolva hagyta a gépjármű légkondicionálóját, de az akkumulátor lemerült. A felelőtlen anyuka bár bekapcsolva hagyta a jármű légkondicionálóját, amikor június 15-én délelőtt tízkor a kocsit és a kislányát otthagyta, és csak délután négykor tért oda vissza. Hat órás távolléte alatt egyszer sem ellenőrízte a gyereket. Így azt is utólag tudta meg, hogy a léghűtő berendezés csak addig működött, amíg a kocsi akkumulátora bírta.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez oly sokszor előfordul, hogy törvényt kellene rá hozni, hogy ha egy gyerek vagy kutya vagy más élőlény (felnőtteken kívül) az autóban van bejelentés alapján keressék meg a rendszám alapján a tulajdonost, betörni az ablakot és megbüntetni élet veszélyeztetése miatt.
Én is bejelenteném.
relleporp
Ez nagyon sötét buta néger, jogosítványt is hogy szerezhetett. Bár Amerikában minden lehetséges. És kurvára szerethette, hogyha 6 órát fodrászkodott és a gyerek eszébe se jutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.