Heisler András sdzóvá tettet, hogy Orbán korábban még Horthyt méltatta, Izraelnek pedig azt rótta fel, hogy nem ítélték el a Soros-plakátokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az acélt megedzik

Egy majdnem őszinte gondolat Őfeneségétől

Mint ismert hazánk vendége – még akkor is, ha a zemberek zöme azért annyira nem örül neki, hogy itt van – a regnáló izraeli ME Benjamin Netanjahu.
Sajtóbeszámolók szerint „Orbán Viktor magyar és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a Mazsihisz székházában jártak, beszédet is tartottak, sőt, meghallgatták Heisler András, a Mazsihisz elnökének beszédét is.”. A beszéd egyik kiemelt témája volt, hogy a plakát-kampány (annak képi és nyelvi eszközei) félelemkeltő voltáról is beszélt. Mjad arra kérte a hazai ME-t, hogy (ilyen akciók helyett inkább): „segítse Magyarországot olyan közösséggé tenni, ahol az erőt egymás értékeinek tisztelete jelenti, és hogy járuljon hozzá ahhoz, hogy Magyarország gyűlöletmentes társadalommá váljon”. Őfenesége, ahogy szokott persze csak hablatyolt, sőt olyat is tudott mondai, hogy a fal adja a másikat. Kijelentett: „nálunk ma a zsidó élet a reneszánszát éli, még ha küzdelmek árán is, és azt kívánjuk, hogy a magyar zsidóság alkotó energiái szabadon kibontakozzanak.”! Értsd a legrosszabb időket is elhomályosító ócska antiszemita uszítás nem öncélú figyelem-elterelés, hanem a magyar zsidóság testi-lelki megerősödését szolgálja!
Ami már vetekszik a klasszikus „érted jöttünk elvtárs nem ellened” pofátlanságával.
bakegya
EDDIG EL FELE Kínába,azért bandzsán nézzen Európa,de ne büntessen-CSAKKK DÖNTSE A LÉT???-
A zsidó spekuláns,mert SOROS...ugyanakkor a Horthy meg cifra magyar tenger kapitánya!-a haza mazsolái,mire észbe kapnak,már milliárdokkal tartozik nekünk a propagandapénzekkel a vicctor-és csakkk azért is soros a libsi bérencek futtatüja ki van akasztva Magyarország legmélyebb zugában is!FELCSúT POLGÁRMESTERE SZERETETTEL KÖSZÖNTI A SOROS BÉRENC MAGYAROK SEREGÉT-pogácsával dobál meg minket tegnap és ma???
Aztán MA ORBÁN FELCSUTKAI elmeséli milyen régen összestimmeltette már a magyar gazdagságot az EU-ba betagolódni vágyó BÉNI-vel,AKI MA ÉPPEN A V-4 PUHÍTJA ORBÁN VEZETÉSÉVEL!
Keveri a vicctor rendesen a VILÁGBÉKÉT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.