Heisler András nem mai csirke, tudja, hogy egy vallási vezető mit engedhet meg magának. Ám azzal is tisztában van, hogy mi az, amit meg kell tennie, ha azt látja, hogy az ország vezetése Orbán vezetésével sunyi antiszemita uszítást végez, Netanjahu, a zsidó állam elnöke pedig szemet huny efelett és hallgatólagosan támogatja azt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témához:

Elképesztően bornírt, de karakteresen matyar

Sokféle véleményt olvastam/hallottam már a Soros plakát kapcsán, de ez mindent visz

A derék mno.hu mai vezércikkében „A mesterterv” a derék szerző a Benjamin Netanjahu budapesti látogatása Kapcsán elmélkedik. Ha nem is kicsiz túlzás is de abban is van valami, hogy ezzel „A magyar kormány megkapta a kóserpecsétet.”. Ráadásul a barátságosan el „mocskos EU”-zgattakban is van bőven igazság.
Azonban az igazi gyöngyszem, hogy mindjárt az elején kijelenti, hogy „Az kétségtelen, hogy a plakátkampány önmagában nem volt antiszemita. ”, majd egy hosszas hablaty jön aminek az egyik vezető momentuma, hogy mindössze egyértelmű antiszemita uszításról van szó! =))
Csizmás Kond
Ez a magyarzsidóantiszemitaakárminek annyi arca van ahány oldalról nézik...és ezt még überelni is lehet. A magyar zsidóságnak annyi köze van izráelhez, hogy a 2vh után egyrészük oda költözött...semmi több. Európában a zsidóság egy vallási hovatartozást jelent nem fajt nem egyebet, tehát ebből sémita következtetést levonni már nagyon nagy félrevezetésnek számít.
Nessy
Aztán hol érdekli őket? Mindegyikről lepereg!
Jozefina
Heisler a cikk szerint sok igazságot mondott. Valószínűleg agyilag a két szerencsétlen fel sem tudta fogni,
Netanjahu is jobban tenné, ha saját országában, saját népe előtt tisztázná magát a sok-sok korrupt vád alól. Valószínűleg izrael népe nem olyan birka, mint a magyar és rövid időn belül elkergetik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.