Most a közel-keleti kereszténység identitásának a megtartásáért száll harcba a soha, túlmozgásos miniszterelnökünk. Itthon már mindent rendbe tett, dübörgünk, megoldotta a munkanélküliség problémáját, – mert, szerinte nincs olyan – nincs más hátra, irány Libanon!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosabban újabb 1/2-est lopnak el most ezen a címen! =))
Nessy
De nagy szüksége van már pártunknak és kormányunknak Isten segedelmére!
RonaGyuri
pontosabban újabb 1/2-est lopnak el most ezen a címen! =))
justhpeter
Nem lehetne, hogy a pénz átadásakor ott maradjanak és a helyszínen is gyakorolhassák az ottani keresztények fokozott védelmét ?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/solt.jpg
Miféle kereszténység lehet az, ahol a harácsoláson és a folyamatos bűnbakkeresésen, óbégatáson túl egyetlen egy erkölcsi törvény sem fontos? Javaslom Soltésznak, hogy kerítse elő valahonnan a 10 parancsolatot és gondosan tanulmányozza ő is, de fel is olvashatja a parlamentben. Hátha még nem mindenki menthetetlen, aki ott meresztgeti a seggét, miközben a nyakunkon van a tél és újra emberek fognak meghalni azért, mert nincs fedél a fejük felett, vagy nincs pénzük tüzelőre, vagy azért, mert túl öregek és túl betegek ahhoz, hogy befűtsenek maguknak. Ezt az üldözött keresztény marhaságot pedig be kellene fejezni nagyon sebesen, mert éppen elég tennivaló lenne az országban. A nyivákolás helyett nyugodtan lehet jelentkezni valamelyik segélyszervezetnél és beszállni a munkába, de például a Dóri Ház is örömmel fogadja az önkénteseket. Jut is eszembe! A másik főkeresztény – a Balog Zoltán nevű – elutalta már az ötmilliót nekik? Vagy nem ér rá, mert őt is üldözik? Szánalmas ez. Nem kicsit, ellenben nagyon.
nusika
Micsoda??? Aki ezt javasolta, az nem noooooooooooormáliiiiiiiiiiis!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.