Vajda Zitának egyenesen az MNB adott kölcsön 32 millió forintot lakásra. Matolcsy lényegében azonnal vitte magával a jegybankba a szeretőjét is, aki sokakhoz hasonlóan anyagilag parádésan jött ki eddig a kalandból. Most az is kiderült, hogy a jegybank jóvoltából Vajda Zita egy Naphegyen lévő lakásra is kapott kölcsönt az MNB-től 32 millió forintot. Az MNB szerint családalapításra és hasonlókra adnak kölcsön ilyenkor, de a kölcsön részletei titkosak. Népszabadság: Matolcsy új párjának testvére is az MNB-nél dolgozik Népszabadság: Matolcsy új párjának testvére is az MNB-nél dolgozik Az oktatási igazgatóság szakértője lehet az egyébként trafikbizniszben is érdekelt Vajda Kitti. Tovább Nagyon szerencsés munkavállalója volt az MNB-nek Vajda Zita, az elnök szeretője. 2013-ban, két nappal Matolcsy után vették fel a jegybankba „nemzetközi szakmai titkárnak”, ahol utazásokat szervezett, tárgyalásokat készített elő és izgalmas könyveket és cikkeket keresett és mutatott be egyes...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nemcsak a kétlábon álló családok, de még a szeretőjeik is jól élnek belőlünk.
Nessy
Hogy is szól a régi vicc? : Ja, tata, itt fizetni kell!
lampa laz
@Horizont: Én így is lehányom, mert a mi pénzünkön b**szik...
Veleda
Matolcsy bőkezűen szórja a közpénzt. Számolatlanul. Hát hiába, ha nem megy az ágyban, vagy rövid a farkinca, told meg egy bank kártyával.
nezelodo
Remélem olyan gáláns lesz a bíró is az évek osztásában, mint a kuszaszem a közpénz szórásában.
namihami
Kellett valamilyen címszó, ami alatt kifizethette a ""hölgy"" szolgálatait. Aztán rákapott az ízére és véglegesítette. Így is- úgy is mi fizetjük és még olcsóbb is a Kuszaszemnek a pipi fenntartása.
soljanka
És még hány szeretőt fizethetnek az adófizetők.

Mondjuk, ha a Matolcsy férfi lenne, akkor mellényzsebből vett volna lakást a babájának.
kulabombaafityiszre
Sosem gondoltam volna,hogy Magyarországi fideszes kurvák töltik meg a szalagcímeket.
soljanka
@kulabombaafityiszre: Hagyján, hogy a szalagcímeket, de a lakásokat is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.