Változtatásokat kért a FINA a Batthyány téren összesen 3,1 milliárd forintból felhúzott óriás ugrótoronynál. A szervezők szerint határidőre elkészülnek.

Át kell építeni az összesen 3,1 milliárd forintból a vizes világbajnokságra felhúzott óriási ugrótornyot a Batthyányi téren – közölte a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. a hvg.hu szerint.

A módosításokkal kényelmesebbé tennék a versenyzők számára a tornyot, valamint a televíziós közvetítés lehetőségét is javítanák. 

A változtatásokat a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) kérte a budapesti világbajnokságot szervezőktől.

A szervezők a cikk szerint azt ígérik, határidőre elkészülnek a módosításokkal, a tervek szerint jövő kedden lesz az első edzés a Batthyány téri óriás ugrótoronynál. 

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
3 milliárd oszt. ugrálni se lehet róla???
Nahát !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DrNemoda
A FINA nyilvánvalóan meg is finanszírozza a pótmunkákat, miután átvette az eredetit ! Ha meg nem, akkor el kellett volna zárkózni a még egy milliárdot felemésztő mindenféle változtatástól ! De hát az igazi nacionalizmus lett volna, nem afféle fideszes handabanda !! Éljen a 3 milliárdos torony, amit lebontanak, és még a talapzata is zavarni fogja a hajózást, amíg valaki el nem robbantja onnan (a városképről már nem is beszélve, amit a fideszkormány tájékoztatópropaganda plakátjai csak még tovább rontanak).
bakegya
NEM CSODÁLKOZOM...ebben az országban a egyik nap a FATRKAS FLÓRIÁN,másik nap a MÉSZÁROS LŐRINC A PÉNZÜGYMINISZTER-az orsos oprbán pedig szegény mint a TEMPLOM EGERE!
lusta
@Pálinkafőző Rézüst: Majd kiadván még egy milliárdot, ugrálhatunk.
terlasz
A FINA iránymutatása nélkül építették volna? Még egy bőrt le akarnak húzni róla!
wagabund
..."Át kell építeni a 3 milliárdos ugrótornyot"...

lári-fári...a külföldi építőmunkások ki is próbálták, tehát jónak kell lenni. Arról nem is beszélve, hogy terv alapján készült, szoros művezetés mellett...Aztán átvette a felelős műszaki ellenőr is..szalagvágás, pezsgő, pacalpöri koviubival, foszlós meleg kenyérrel...

most meg jön valami fina, hogy basszátok meg, ez nem jó..elzavarni ezt az akadékoskodót..
nezelodo
Ismétlés a tudás anyucija, másodszorra már sokkal jobb lesz, harmadszorra meg majdnem tökéletes.
namihami
Talán másodszorra már jó lesz.
Ha mégsem...akkor hajrá---három a magyar igazság és egy (kettő, sok) a ráadás.
quadrocopter
Betervezett amortizácó, nem voltak a hawerok megelégedve az első közpénzfejés eredményével!
papa.49
3 milliárd oszt. ugrálni se lehet róla???
Nahát !!!
human
Én még mindig nem tudom magam túltenni azon, hogy az ugrótorony gyakorlatilag egy építkezési állványzat. Remélem legalább egy Soros óriásplakátot fel fognak húzni az oldalára, hogy mutasson valahogy.
vonotok
@Horizont: Ez egy nagyon hülye ötlet. Ezek még képesek lesznek tényleg építeni egy másikak.
Béla333
Biztos kiloptak belőle egy szintet/emeletet. Aztán csak észrevették!
solidedge
@human: Az ugrótorony szinte megszólalásig hasonlít az Otthon Melege program keretében a 10 emeletes épületünk körül felhúzott állványzathoz. A miénk kijött 3 millióból.
human
@solidedge: No de lehet róla ugrálni fejeseket? No, ezért 3 milliárd. Látod, meg lehet ezt magyarázni. Jobb vagyok, mint Kovács Zoltán.
Yoda69
Mi kerult 3 milliardba ezen az alvany halmazon?
szaboria1
Mit várunk ma ez a magyar virtus. Valamelyik haver még bejelentkezett aki netán kimaradt a húsos fazékból.
nezelodo
@papa.49: Lehet, hogy kifelejtettek valakit a visszaosztásnál, a suska meg elfogyott, hát hasítani kell még egy jó vastag szeletet abból az ízes magyar nemzeti sonkából, a kimaradottnak, és ha annyival drágább lesz, meglátod, még az ugrás is jobb ízű lesz az építési állványzatról!
papa.49
@nezelodo: Érdekes hogy egy ilyen ,,tákolmány,, / mert a szememben az/ mi kerül rajta 3.1 milliárdba???
Na ez is felvetné az ,,állami pénzek hűtlen kezelését,, !!!
nezelodo
@papa.49: A fenét, az ilyesmi 2010 óta már nem pofátlanul drága. Bezzeg azt megelőzően még a tizedéért is utcai balhét rendeztetett volna a szopott gombóc fejű szíjassal a dakota.
wagabund
az már igencsak feltűnő, hogy az ellenzék nem tüntet a hárommilliárból hibásra siekredett torony körül, vagy bárhol..semmi juhászpéteres-momentumos-emeszpés-dk-s hőbörgés..

hát kedves nép...ez is jelzi, hogy az ellenzék csak kamu...és ezt Orbán nagyon jól tudja.
Sámannus
A gránit szilárdságú alap izének ez a következménye. A világ röhög ezen a szarkupacon, amit úgy is elbontanak.
szaboria1
@wagabund: Nyár van, ilyenkor sokan szabira mennek. Majd az ősz talán hoz valamit mert Viktor is attól fél már.
wagabund
@szaboria1: az lehet, mert nagyon készülődnek...csakhát...ezekből nagyítóval sem lehet kinézni egy rendesebb tüntit...
qxy
Igaz én nem értek az ugró tornyok építéséhez de mielőtt meg tervezném, konzúltálnék az elvárásokról, a szabályokról, mit kell, hogyan kell, és mi módon. Ha ez nincs meg addig nem kezdek bele. A Fidesz, az nem az ész embere mint tudjuk. Ki rendelte meg,? ki építette? mennyiért? Vagyis, hogy szar az egész ki a hibás? oldja meg én is megoldom . " ( a kötelet Orbánc nyakán) egyre jobban utálom ezt a Felcsúti füstölt csülköt. Hogy annak idején miért nem vertem meg egy bulin való okoskodásai miatt . Most bánom. Akkor falhoz kellett volna csapnom mint a taknyot. Egy országnak tettem volna jót.
bakegya
Kell ???NEM KELL!-mit és mennyit loptak ezek az aszom-faszom SPORTKÖZPONTOPSÍTOTT FIDESS GECIK A PINA NEVÉBEN-azt KELL -és KELL KISZÁMLÁZNI AZOKNAK AKIK EBBŐL EGY FILLÉR HASZNOT IS LEHÚZTAK.
HÁNY MAGYARORSZÁGI TELEPÜLÉS VÍZHÁZTARTÁSÁT KELLETT VOLNA EBBŐL A NEMZETI LUXUSDILIBŐL LERENDEZNI-TISZTA ÍVÓVIZET-TŰZCSAPOKAT A KOR KORSZERÜ KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELŐ KÜLTERÜLETN IS LEGALÁBB EGYETLEN ÁTERESZTŐ UTAKAT MINDEN MAGYAR TELEPÜLÉS LAKÓSSÁGÁNAK AZTÁN ÚSZHAT AZ ORBÁN MÉSZÁROS DE CSAKKK EGY VIZESÁROK ALJÁN TEMETVE AZZAL A FEKÁLIÁVAL AMIT AZ E HAZÁBAN MÉG VEGETÁLNI KÉPES MGYAROKRA ZUDÍT NAPONTA TÖBBSZÖR!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.