Május végén Zuglóban eddig sosem volt dolog történt, negyedik alpolgármestert választatott meg Karácsony polgármester - mert mint mondotta, az önkormányzatok előtt álló feladatok ezt indokolttá teszik. A titkos megválasztása előtt nagy nehezen azt is sikerült kihúzni Horváth Zsolt potentátból, a helyi DK elnökéből, hogy a titkosszolgálatnál dolgozott fedett állásban. A 444.hu utánajárt, Budapesten még a fővárosban sincs négy alpolgármester, azaz csupán egyetlen másik kerületben, de az is csak tiszteletbeli, azaz nem kap milliós, sőt semmilyen fizetést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Rendet szeretnénk ebben az országban? Ha igen, akkor hogyan lehet hogy valaki havi vagy 1 millió adóforintunkért képes semmit sem csinálni és legfőképpen hogyan lehetséges, hogy ezt Karácsony szó nélkül tűri?
A DK-soknak ez a "szolgálat", az értünk való közmunka?
Ugyanaz, mint a Fidesz, csak a másik oldalon!
Béla333
Lehet lefelé licitálni: ki hajlandó belépni a DK-ba hogy aztán a nagy semmittevésért ne 1 millát vegyen fel, hanem mondjuk "csak" 500 ezret?
Vagy a DK-nál sem számít ha az adóforintjainkat, a közpénzt kell elkölteni?!
Akkor mehet a közpénz pocsékolás?
Tehát mit tesz ez a párttag semmittevő havi 1 millióért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.