Az Együtt összeszámolta, hogy 2010 óta Orbán Viktor és legszűkebb érdekköre, 12 ezer milliárdnyi forintot, közbeszerzést szereztek meg. Az ellopott közvagyon értéke, még nem is tartalmazza a korrupt földárveréseken megszerzett állami földek értékét, valamint a trafik-mutyiban ellopott pénzeket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Termeszetesen ne feledkezzunk meg azokrol sem, akik jo kollaboranskent lelkesen megszavaztak es az orszagra szabaditottak a rablo hordat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ezért mondták egyfolytában, hogy a csődszélén voltak.
Csodák csodája még mindig nem vagyunk ott, mert lélegeztető gépen vagyunk, de nekik még ez is sok.
quadrocopter
A nagy üres, semmitmondó nemzethyzés csak álca volt a mocskos, aljas, közterhű személyes gyarapodás elfedésére!
Ez tart jelenleg is!
Kórházak, oktatás - minek?
wpym
Termeszetesen ne feledkezzunk meg azokrol sem, akik jo kollaboranskent lelkesen megszavaztak es az orszagra szabaditottak a rablo hordat.
Sanyi2015
@Hellcat: Így lehet hatalmasakat csúsztatni és átverni mindenkit, aki vakon hisz...
Az Együttben legalább egy komoly ember lehetne, aki át is nézi mit adnak ki...
nevemnick
@3dwhite: 21:23 meg kell kérdezni a törököket, hátha kiadják az adatait, mint az amcsikét.
@Sanyi2015: nem kell nekünk az együtt propagandája, mert a polgárok 80%-a tisztában van a nemzethy narancsos Vidor Vidorovics Viktor tevékenységével. Ennyi.
desiro
Ilyenkor nincs itt a dubrincs nevü köcsög...
Hellcat
@Sanyi2015: Sanyi...maradtál volna csendben...Az EU ide talicskázott 14000 millárdot és nincs látszata...+ az eltűnt manyup pénz...akkor hol van mi? de ha eltekintünk mindentől és csak a manyupot nézzük...Hol van az a 3000 milliárd hm? Mert egyéni számlákon nincsenek...
Sanyi2015
@Horizont: @Hellcat: Én nem azt mondtam, hogy nem tüntek el pénzek, én azt mondtam, hogy az Együtt anyagában súlyos csúsztatások vannak!
Csak 2 példa 1 fejezetből:
Címsor: "Pintér Sándor CBSZ-es 350 milliárdja, a Commintment Kft. 24 milliárdja, Smidt Pál 300 milliárdja"
Csak ebben a bekezdésben 650 milliárdnyi csúsztatás van, hiszen ha rákatintasz az általuk megadott linkekre, kiderül, hogy a 350 és 300 milliárd az csak millió
cikicakk55
@3dwhite: Hova vitte?Ezt mindenki tudja. Svájc, Kajmán szigetek,, Dubai , és a fene tudja hány olyan ország és bank van amelyik nem törődik a pénz eredetével. Itt aki nagyon pofára száll az pénztáros lölő, és a Rogán ragyás Tóni,mert ők még nem tudják hogy nekik egy kurva vasuk nincs. Ha borul a bili,mirei is megtudjuk a főgazemberek már árkon bokron túl lesznek. Marad a népnek pár stróman akit marcamgolhat a nép,de nem tudják kiszedni belőlük hól vannak a főkolomposok,mert hülyék lennének elmondani, hisz csak rá kell nézni Lölő értelmes képére.
karma1
@3dwhite: 21.23-ra: Termeszetesen offshore cegekbe, svajci bankokba, de mar szerintem inkabb Kinaba, Azetbajdzsanba...Kastelyokba fektette, es Romaniaban is van allitolag mar nehany kastelya. Nem veletlenul kapott Romania 50, Vajdasag 40 milliard forintot, fejlesztesekre, templomfelujitasra. mehszaroson keresztul az eszeki focicsapat stadiont kap, ujat...
karma1
@desiro: Ha idejonne, abban sem lenne koszonet, nem irt le meg EGY osszefuggo mondatot sem...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.