" A cigányság ügyében meg kell hozni a döntést, és az iskolarendszernél, amit mi építünk Budapestről, azt kell átgondolni, mit értünk magyar iskolán" – mondta. Hozzátette, hogy azt is el kell dönteni, hogy a közös iskola jó-e, vagy esetleg külön iskola kellene a cigány gyerekeknek, külön rájuk vonatkozó programmal. A kutatás eredményeinek sorolásánál az is kiderült, hogy míg korábban például az erdélyi magyar fiatalok célországként tekintettek Magyarországra, addig mára ez megváltozott, tranzitország lettünk, Nyugat-Európába mennek inkább. Balog Zoltán elmondta azt is, hogy nagyon komoly eredménye a kormánynak, hogy a házasságkötés és a gyermekvállalás rossz tendenciáját sikerült megfordítania, és ezt szeretnék kiterjeszteni a határon túli magyar közösségekre is, ezért hoztak többek között olyan döntéseket, hogy az anyasági támogatás minden megszületett magyar gyermek esetén jár, függetlenül attól, hogy milyen országban született. Majd hozzátette, hogy ha megnézzük, több...

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Érdemes figyelni arra, hogy Orbánék mit mondanak Tusványoson. Ott mindig többet árulnak el a külföldi magyaroknak, mint akik itthon fizetik az adót amiből meggazdagodtak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Segítek te seggnyaló álkeresztény:

Olyan egyszerű: ha rátok szavaznak erőforrás, ha nem, akkor tehertétel.
Equus
ki adott felhatalmazást arra, h a közösség pénzét külföldiekre fordítsátok, büdös cigány herenyaló?
Nessy
ha jól értem, akkor azt tervezik, hogy ha a szülők azt mondják, hogy a gyermek "magyar", második névnek megkeresztelik Viktornak, akkor jár nekik az anyasági támogatás a határon túl is!
Nem túlzás ez egy hangyafülnyit??? Vagy már 20 évre előre terveznek?
bakegya
NA EZ LESZ IGAZÁN FINOM NEKÜNK-a román cigányok szaporulatát is átemeli a VICCTOR NEKÜNK-ez a BALOGPLÉBÁNOS A HOFFMAN RÓZSIN IS TÚL TESZ... RÁNK!!!
kokopelli
@Equus: Sajnos azzal,hogy a választóképes lakósság töredékével és a
választási kerületek mocskos átszabásával2/3-os többéget szer-
zett,predesztinálva érzi magát,hogy azt csinálhat ami akar! Ő
mondja meg,hogy mi az a magyarok felhatalmazása! Miért ne
támogatná a közös gyökerű nyugatpakisztáni tesóit is? Romá-
niában igen,és még lehet jelentkezni a szomszéd országoknak
is! "A lóvé a legkevesebb tezsvérek a fajban! Csak "szójjatok"!
Odateszitek az X-et vagy az ujjlenyomatot oszt annyi!...:=(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.