A parkoláshoz nem ad szárnyakat a Red Bull a jelek szerint. A három héttel ezelőtti légiparádé konténerei azóta is a Nagy Imre tér és a Csalogány utca torlaszolják el.

Miközben a fővárosban a vizes vb miatt eleve nehezített a közlekedés – amit egy-egy államfői látogatás miatti lezárások a lehetetlenség határáig visznek, megspékelve még a V4-es találkozókkal is –, a II. kerületiek további akadályokkal kell éljenek. 

A Red Bull légiparádéjának konténerraktárai ugyanis még most, három héttel az esemény után is ott állnak a Nagy Imre téren és a Csalogány utca végén állnak. Szóval ha nem volnának elegendőek a jelen lezárások, ezek a raktárnak használt közterületek további torlaszokat jelentenek a közlekedésben és gyalogosforgalomban egyaránt – írja Facebook-oldalán a Szövetség a II. kerületért – Kerületünk az otthonunk mozgalom.

 

"A pakoláshoz nem ad szárnyakat a Red Bull?" – teszik fel a költői kérdést, hozzátéve, döntéshozói felelősség volna, hogy egy nagyrendezvény ne használja három hétig raktárnak Budapest utcáit. 

Ezért a mai napon felszólítják az engedélyezőket és a városvezetőket, hogy azonnal tüntessék el a három hete véget ért rendezvény konténereit az utcáról. Emellett pedig megkezdik annak a vizsgálatát, milyen pótdíjazásra van lehetőség most és a jövőben ilyen esetekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.