Tusványos hosszú évek óta színhelye, terepe, bepróbálása azoknak a „mondásoknak”, amit a Fidesz a két bálványosi gyűlés között használni szándékozik. „Harcban állunk a magyar fiatalokért (…) az egész világgal küzdünk a magyar fiatalokért, mindenki akarja a magyar fiatalokat” – mondta Balog Zoltán Emmi-miniszter az idei Tusványos egyik beszélgetésén. A csütörtöki napon államtitkárával, Novák Katalinnal azt boncolgatták, hogy a határon belül és kívül élő magyar fiatalok körében végzett kutatásból, mi következik

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hari
Az hogy menekülni, minél előbb, mert a magyar helyzet egyre csak fokozódik !
Nessy
Édes jó fiam Balogh! Majd ha a lakosság eléri a kormánytagok jövedelmét, akkor lehet polemizálni a gyermek vállalásról!
Tudod, nem elég a gyereket " megcsinálni" ( kellemes a technikája), azt fel is kell nevelni, taníttatni. Nem minden gyermek tud a "saját lábunkon" állni, mind a száz lábával!
karma1
B+ balog, ha en pok fobias vagyok - mint amennyire te ciganyfobias - akkor nem merlegelem, hogy a kis pokocskakat szeretem, legalabbis nem taposom agyon , csak a keresztespokot, hanem akkor eldontonm magamban, hogy en utalom a pokokat, merettol fuggetlenul.
Nehogyma most talald ki, hogy a magyar ciganyokat imadod, mert a fokolomposuk a flori, de utalod a romaniai ciganyokat, mert azok romanok, es ott nincstelenek.

El kene mar vegre dontenetek, hogy mennyire fogja a gazdaallatod tokeit a flori, miert nem teszi mar orbitalis palyara orban a bortontoltelek farkasflorit, mielott sokkal nagyobb bajok lesznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.