A Status Capital háromnegyedét befalta Felcsút és fél Magyarország ura. Ezzel még szorosabbra fonta markát az Opimus körül, és talán valami új, nagy vásárlásra is készül. Egy rejtély volt mindig is a Status Capital Zrt., aminek vezetői a szekszárdi Fidesz közelében voltak, és a cég valahogyan tulajdonos lett a Buda-Cash csalással vádolt vezetőinek gazdasági érdekeltségeit összefogó Opimus Nyrt-ben. (A cég 8,4 százaléka az övék.) Közben az Opimus nagy része – offshore közreműködéssel – Mészáros Lőrincnél és üzlettársánál, Jászai Gellértnél kötött ki, most pedig újabb fejlemény van. Egy tőzsdei bejelentésből derült ki, hogy a Status Capital 75,33 százalékát megveszi Mészáros Lőrinc, a maradék 24,67 százalékot pedig az Opimus (igen, az Opimus megveszi a saját, 8,4 százalékos tulajdonosának a negyedét). Mészáros már vásárolt közvetlenül a Status Capitaltól is, egy mezőgazdasági céget, a Murátó / Hidashátit, ami az első Orbán-kormány által privatizált tizenkét gazdaság egyike volt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Egy polihisztor-germán félisten. Istenkirály. Zseni.
Vagy agyatlan orbán-stróman.
Vagy víz-gáz.
Inkább gáz.
RonaGyuri
Isten bizony én ebből a sötét bunkóból kinézem azt is, hogy ne tudta, hogy már egyszer megvette! =))
nemkati
Teljesen nyíltan, kendőzetlenül megy a lopás, rablás, korrupció, az ország kifosztása,agyatlannak, síkhülyének van nézve a nép. Aki meg nem síkhülye, az meg bekaphattya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.