Egyik külhoni támogatás bejelentése éri a másikat, turbó fokozatba kapcsolt a kormány, belead apait, anyait a határon túliaktól várt szavazatok begyűjtéséért. Az új mézesmadzag neve: Köldökzsinór program. A kormány jövő januártól a Köldökzsinór program keretében kiterjeszti az egyszeri anyasági támogatást a külhoni magyarságra is, erre 640 millió forintot különítettek el első évben – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára pénteken.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
legalább is a cimborák újabb és újabb milliárdokat kapnak a mi adónkból! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
legalább is a cimborák újabb és újabb milliárdokat kapnak a mi adónkból! =))
Nessy
No comment! Elpirulna a fekete klaviatúrám!
CsipkeRózsa
Fontosabb volna az itthoni szegénységen változtatni. Sőt, ha már gyerek, akkor a családi pótlékot 8 év után megemelni!
eszegfu
M.o. népességének csökkenésének megállitására -- többek között -- a családi kedvezmény emelését tervezik, amit ugye egy minimálbéres, átlag ember nem tud igénybevenni, tehát nem lesz több a nettója. U.akkor a határon tul élők konkrétan anyagi támogatást kapnak a gyerekek után. Micsoda mocskos intézkedések ezek, csakhogy hatalmon maradhassanak! Gyalázat!
nezelodo
Lehet, hogy félreértjük, csak azért ad ott, nehogy idejöjjenek a Kánaánba migrának, ahol temérdek szociális ellátásba részesülnek a szülő nők.
nusika
...a reggel, azt mondta a rádióban, hogy azért kell konzultáció, hogy megkérdezze az embereket és figyelembe vegye a véleményüket!!! ...a népnek joga van dönteni a külhoni, nem Magyarországon adózó állampolgárok, anyagi támogatás jóváhagyását, mert MI ADÓNKBÓL PAZAROL!!!
Hol van az ellenzék ??
volvós
@Horizont: 17:31
egy buzitól hogy tudsz lehetetlent kérni ??? :-))
volvós
Mi "jár " a külhoni geciknek ???
Tömjénzsóti kékeres fonnyadt farka !!!
quadrocopter
@Horizont: Ez egy primitív génkupac, ki kell utálni az oldalról, a Lendvayból pénzelik a koszos vakarcsot!
quadrocopter
@Horizont: Minden ugatását nullának nézni! Amúgy sem érnek egy leütést!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ez a durbincssógor a bringás trubadúr változata.. :))))
quadrocopter
@Horizont: Őszintén szólva időnként szórakoztat, amkor helyreteszem azt a buta fejét ennek a primkónak, csak egész estét nem érdemes erre a szarkupacra szánni!
lusta
@Horizont: Eghyszerűen nem kellmég véletlenül sem reagálni az írására. Gyorsan megtanultam. Az idóták azért mégsem hülyék és erre itt is vannak példák,mint durbincs. Ugyanios kevés van belőlük, de azok olyan ügyesen helyezkednek, hogy állandóan beléjük botlunk. Hiába kerüljük ki őket, ismét beléjök botlunk.
papa.49
Megint összekeverték a szezont a fazonnal )))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: :)))))))))) "Tedd meg, és fogd másra!" Egy kis fidesszolga vagy te, nem más. Szolgáld derekasan a finkelsteini meleg barátságot... :))) Meghagyjuk neked.. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.