A mi pénzünkből élő Nemzetstratégiai Kutatóintézet kikutatta, hogy a jelenlegi Orbán-kormány tette a legtöbbet a határon túliakért és Orbán Viktor jobban képviseli a magyar nemzetet, mint Kossuth vagy Széchenyi.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Sőt, napi huszonhat órát dolgozik. Minden nap két órával előbb kel. Maradék idejében vízen jár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Igen és Orbán miatt nincs és nem is lesz soha tájfun Magyarországon, meg cunami se, de a vulkánokat is megregulázta! Orbán az isten jobbkeze...vele fogja, mikor vizel!
nyanya001
@quadrocopter: Mi a különbség Isten és Orbán között ?
Isten nem akar Orbán lenni ..
Cefi
Sőt, napi huszonhat órát dolgozik. Minden nap két órával előbb kel. Maradék idejében vízen jár.
Cefi
Azt tanultuk, a párhuzamosok a végtelenben találkoznak.
Egyre több párhuzamot látok a csutivarangy és csaucseszku között.
A végtelen két éven belül bekövetkezik.
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Nem bánom. Egészségedre.
quadrocopter
@nusika: Módszertani bemutató! Tudtuk, hogy csaltak, most fotó is van róla!
Cefi
@nusika: @quadrocopter: Dézsa-vűm lett. Csizmánondó.
kokopelli
@Cefi: Csizmánondó az igazmondó aki nem halandó,de megbuktandó!...Halló! :=)
Perwool
A nagy elődök nyomdokain jár... Kár, hogy azokhoz magyar vonatkozásban csak annyi köze van, hogy őt is Ausztriában kezelgetik, akárcsak anno Széchenyit. Csak utóbbit Bécsben, Orbánt meg Grazban. Eszmeileg és viselkedésileg sokkal közelebbi rokonságot mutat Sztálinnal és Mussolinivel. Említhetném még a cimbalmost is a sarki kocsmából, de azt gondolom kevesebben ismerik.
Cefi
@quadrocopter: @papa.49: @kokopelli: Mán' itthol' vagyok. A hűtőben vegyigyümi, megemelem, egészségetekre!
Cefi
@Perwool: Én attól félek, hogy már nem ausztriában kezelik, hanem hitler mintájára vele jár, aki rendszeresen injekciózza. Hogy ki? Tán mikola?
Clavigo
@Cefi: Nagy egi..!!! :) :) :)DDDDDD :) :)
Perwool
@Mirabilis: A kormányoldalról a korlátlan pénz, a majdnem 100%-os sajtóellenőrzés, a "helyesre" formált választási törvény és minden egyéb segíti a választásokat. Tök esélytelen itt bármilyen ellenzék.Még ha létezne normális, az is. De nem létezik. Szerintem már jó ideje kiépült az a rendszer, amit törvényes úton lényegében lehetetlen megbuktatni. Csírájában taposnak el bármilyen potenciális veszélyforrást. Akit lehet megvesznek, akit nem, azt meg kicsinálják.
Perwool
@Mirabilis: A hívek és az új magyarok egy olyan rendszert ültettek a nyakunkba,(2/3) amitől nem fogunk megszabadulni mostanában. Akkor se, ha lenne jobb.Eddig legalább megvolt az-az esély, ha nagyon szar lesz 4 év múlva leváltjuk őket. Na ennek vége. Nekem az a 2 millió kiállította magáról a bizonyítványt, amelyik 4 év ténykedés után a "folytatjuk"-ra szavazott. Akkor is, ha netán időközben némelyik eszmélni méltóztatott.
Feltételezem a gyomruk korgása kezdi elnyomni a jobban teljesítős szöveget.
Az utolsó tisztességes választás 2010-ben lezajlott.
Az a baj, hogy hiába csökken a Fidesz népszerűsége. ha legközelebb rosszat jósolna a közvélemény-kutatás, akkor majd szavazati jogot kapnak Orbán kazah testvérei, esetleg az iraki keresztények. Amúgy nem kell nekik túl sok szavazat. Elég kettő is, a lényeg, hogy a senki más ne kapjon egynél többet.Aztán ha csak eggyel több szavazatot kapnak, mint más, már győztek is. Ha kettővel, az meg már kétharmad. Tök mindegy, hányan mennek el szavazni, majd közlik, hogy rájuk voksolt a nemzet.
kokopelli
@Cefi: (20:27)
..neked is Kumpel! ...meg "zum Wohl"! ..már biztos perfekt vagy bajorból? :=)
Cefi
@kokopelli: Megvolt. Fáj is mind a nyolc kis fejem...
nezelodo
Vitathatatlan, hogy Orbán jobban képviseli a saját érdekit külhonban is, mint Kossuth tette. Neki nem volt saját pénze, lehet, hogy nem is adott volna rá, mint Széchenyi tette, az árvaszéké pedig már elfogyott.
Amerikában akarta megríkatni a rabszolgatartókat, az elbukott magyar szabadság történetével. Hogy a fenébe nem sikerült meghatni Őket, és miért nem adakoztak a rabszolgatartók, "ma sem értem"?
Valahogy a mostani amcsi elnök sem akaródzik Orbán szekerét tolni, pedig hú hogy támogatta a dakota apparátus, élen a tarajossal a kampányban, és "győzelemre segítette"!
Orbán jobb helyzetben van a mi pénzünkön lázít ellenünk, akik nem értenek egyet a megszaporodott Ali Baba féle csapattal. Felhasználja a határon kívülieket, akiknek többségében fingjuk sincs mi zajlik az anyaországban. Bár vannak jelei a kismacskák felnövésének némelyik szomszédban, kezd kinyílni a szemük, de ez még kevés. És még csak ezután kezdődik Orbán mély keresztényi kampánya, de már hősiesen eltángáltak a sameszei egy fiatal nőt. Végül is meg is lincselhették volna, nem rajtuk, hanem a kamerákon múlott.
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Mocskos féreg !
A tisztességet még hírből sem ismeri !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.