Bár azt már eddig is lehetett tudni, hogy Orbán Viktor korábban ugyanazon a díszvacsorán vett részt az egykor nemzetközi körözés alatt álló szaúdi milliárdossal, Ghaith Pharaonnal, most kiderült: még egymás mellé is ültették őket. Legalább is ez látszik a Magyar Nemzethez eljutott fényképen, amely a jordániai, Ammon News nevű hírportálra került fel. A képen látható, hogy a kormányfő nem a vacsora házigazdájának számító jordán tiszteletbeli konzul, Zaid Naffa (aki a fotón Orbánnal szemben, állva látható) mellett ül, hanem Pharaon jobbján. Vagyis az esemény szervezői gondoskodtak róla, hogy legyen alkalma megismerkednie Magyarország miniszterelnökének a nemzetközi bűnüldöző szervek által keresett szaúdi milliárdossal.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem ismerem,, mondta a SOHA SEM HAZUDTAM jó mi !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Semmi gond. Ha a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó, ilyen társaságban érzi jól magát, hát lelke rajta. De miért tagadja?
lusta
Lajosunk szép lassan csörgedezteti az infókat. Egyre több ilyen és hasonló lesz, minél közelebb kerülünk a választás dátumához.
quadrocopter
Mocskos, hazug szarházi bűnpártoló hulladék!
lusta
Igen érdekes, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai és bégető hívei oprofesszornak titulálják Pharaont.
bencemacska
Én csak azt nem tudom milyen betegségben halt meg a "professzor". és kinek a megrendelésére!
grincss
@bencemacska: Véletlenül hátbalőtte magát Orbán tanácsára!
grincss
@lusta: Szia Lusta!
Sajna csak csörgedezteti, pedig önthetné is!
Amíg még megteheti, mert nehogy ő is baleset áldozata legyen
lusta
@grincss: Drága barátom, ő egy alapvetően okos ember és megtanulta, hogy pl. létrát ne vigyen magával és a rendőrautóba se üljönbe rendőrökkel.
bencemacska
@Mirabilis: ma, 22:55
És ki örökölte a kastélyokat?
papa.49
,,Nem ismerem,, mondta a SOHA SEM HAZUDTAM jó mi !!!
lusta
@Mirabilis: A helyzet rosszabb. A sorosbérenc felcsúti kis pocakos zsebcézár, aki g..i és besúgó, maga kérte, hogy
1. annak ellenére, hogy nezetközi körözés alatt áll, kapja meg a magyar vízumot,
2. adják meg neki a magyr állampolgárságot.
Az ellenzék meg mélyen hallgat.
lusta
Jó kérdés. A választ nem ismerem.
papa.49
@Horizont: @lusta: Azért mert ez az ellenzék = operett ellenzék, a felvonás végén összekapaszkodva állnak a színpadon, csak ez a színpad jelenleg az ország, a nézők meg a lakosság ...
Ettől az ,,ellenzéktől,, SEMMI NEM VÁRHATÓ !!!
Jozefina
Szerintem az ellenzékkel semmi baj nincs azon kívül, hogy nem tudnak egységesen fellépni a parlamentben sem és azon kívül sem. Kivéve az LMP-t ami köztuduttan fideszhez közelinek nevezhető bármekkora is időnként a szájuk. Az csak látszat (sajnos) Schiffer is orbánt tolta és ma is azt teszik. Kancsal mariska fia ott van a vezetőségben így nem is csoda.
Legnagyobb gond a néppel van. A magyar tűr a végtelenségig és nem tesz ellene semmit. Legtöbbet tehetne az értelmiség és a fiatalok!!! Ezt nem értem, hogy ők miért hallgatnak? Talán ők is inkább külföldre mennek, mint bármibe is belekezdenének.
Gyurcsánynak papírja van (bírósági ítélet) hogy orbán hazudik. Na már most ha egy miniszterelnökröl, aki demokráciában él és nem diktatúrában ez kiderül, akkor egyszerűen le kellene mondania. De ő már napi szintre emelte a hazugságikat, a csalásokat, a nyilvános lopást, a magyarok egymás elleni uszítását, így szinte megszokottá válik!!!
Sziszifusz
@papa.49: 09:04
Én azért, még remélek.
Bízom abban, hogy a mostani "töketlenkedés" csupán, csak a látszat és csak a taktikázás folyik.
A színfalak mögött komoly munka van és a megfelelő időpontban jönnek elő az ellenzékiek az "adu ásszal", ami Orbán bukásához, vezet.
Ez a kormány, Orbán Viktor vezényletével, már annyi bűnt követett el az ország lakossága ellen, hogy azzal elegendő muníciót adott az ellenzéknek, a Fideszes potentátok, politikai likvidálásához.
papa.49
@Sziszifusz: Úgy legyen ahogy írod csak én egyre kevésbé bízom ebben, tudod kisgyermekként átéltem '56 Pesten a Molnár utcában, emlékszem hogy összebújva hallgatták a felnőttek a rádiót, tavasszal, meg kora nyáron voltak tiltakozások, aztán nagy csend, majd robbant a bomba mikor a rádió előtt elkezdtek tüntetni ... A mai világban bármi percek alatt kiderül a hírek bejárják az egész világot, még se látni semmi konkrétumot, ezért nem bízom a jelenlegi ellenzékben.. Végül is pár hónap már csak az országgyűlési választásokig, már ha egyáltalán lesz olyan, szerintem már kész a forgatókönyv arra hogyan kell kirobbantani egy ,,spontán felkelést,, amire válaszul bevezetik a rendkívüli állapotokat, oszt. lőttek a választásoknak, sőt irkálni se fogunk tudni mert blokkolni fogják az internetet is!!!
bencemacska
@Horizont: ma17:02
Ma azt hallottam, hogy csak a gráci orvosokban bízhatunk,egyszer nem engedik szabadon távozni!
namihami
Azért remélem, hogy legalább egymás tányérjába nem ettek bele?
bencemacska
@Horizont: ma, 17:24
De előbb M.o-hoz kell csatolni Grácot!
lusta
@bencemacska: A grazi orvosa már egy kis ideje halott, így kezelését a neves magyar, igaz nyugdíjas, professzorasszony vette át. Az eredmény sajnos nulla. Ámbár mi földi halandók nem tudjuk milyen szintről indult a kezelése.
bencemacska
@lusta: ma, 18:25
Azt én is hallottam, hogy új orvosa van, de úgy tudom, hogy Grácban is.
Diplomáciai körökből származik az óhaj!
(Igaz, hogy most vonul nyugdíjba!!!)
lusta
@bencemacska: Bagdy Emőke professzor asszony a “pszichológia nagyasszonya”, persze nem ingyé kezeli. Leánykája jó kis minisztériumi állást kapott érte.
bencemacska
@lusta: ma, 18:39
Lehet, hogy OV is érzi, hogy a gráci orvosok már nem tartják őt "szabadon tartható"nak?
Vagy csak időkímélés az itthoni kezelés? Esetleg jobban kézben tartható a "kezelő"?
Én "álmodik a nyomor"ral reagáltam a hírre, de azóta elgondolkodtam.
Bécsben többet tudnak!!!
Lepényleső
A kép,vagy a szereplők mivoltja montázs,vagy egyik sem?
papa.49
@Horizont: Szeretnék optimista lenni, alapjában véve az is vagyok, de ebben a kérdésben nem lehet csak ,,sötéten,, látni...
lusta
@Horizont: Miért csalódás? Kiváló szakember. A beteg sem egy senki, így igazán a hivatásának tud élni. A siekr az bizony eléggé relatív dolog, a professzor asszony esetében is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.