Élet-halál választás lesz ez az ellenzéknek jövőre, de nem a Fidesznek. A Kósa-Harrach-páros olyan vadakat mondott Tusnádfürdőn, hogy a medvék is visítva szaladtak szét. Élet-halál választás lesz ez az ellenzéknek jövőre, de nem a Fidesznek. A Kósa-Harrach-páros olyan vadakat mondott Tusnádfürdőn, hogy a medvék is visítva szaladtak szét. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Külhoni magyaroknak is jár az anyasági támogatás jövőre Fideszes polgármesterek szerint nagy baj van Budapesten A kormánypártok szerint sorsdöntő a jövő évi választás a magyarság, Magyarország szempontjából, de az ellenzékkel szemben nem tekintenek rá élet-halál harcként. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor pénteki panelbeszélgetésén azt mondta, minden választás sorsdöntő. Jövőre arról kell dönteni, maradjunk-e meg a magyarok országának, ahol a magyarok érdekei a legfontosabbak, és egyúttal európai országnak, de nem csak földrajzi értelemben, hanem teljes egészében...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valahogy fel kell kesziteni a hiveket arra, hogy nem biztos, hogy a magasan szarnyalo futyisz-kdnp felallas igencsak bukasra all.
(Na, azert ok ismerik az IGAZI KSH statisztikat, felmerest... Be is vannak fosva rendesen...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@karma: ez nem cél. A cél a lenyúlás. De az acélos.
Equus
ezért fogyott ki a Xanax a patikákból... már most pánikolnak. De bizonyára van tervük: zavargások (a 2006-os recept szerint), rendkívüli állapot, választások elhalasztása
karma1
@Equus: Ja,... Xanax nuku, helyette jon a 600 ezer tolteny... Aha,... Mar ertem en...:o)))
Nessy
Ahogy elnézem, ezeknek az uraknak tényleg megártott a meleg.
Ettől függetlenűl nagyon aljasnak tartom ezt az egész határon túli kampányolást, és a kettős állampolgárok ellenőrizetlen levél szavazati lehetőségét! Lehet megkövezni, akkor is igy gondolom, első perctől kezdve!
magyarbakancs
Magasságos szóljon a Fideszből,hogy nem tudnak kormányozni 2018-ban.
Desischado
@karma1: Sajnos, félek, hogy igazad van, pedig nem Cassandrának, hanem Püthiának kéne lenned.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.