Orbán 10 pontban foglalta össze az erős állam ismérveit Tusványoson, sorosozott is a migránsozás mellé, valamint arról beszélt, az EU-nak történelmi szerződést kell kötnie az oroszokkal és a törökökkel.

Megerősödött a V4

Az elmúlt egy év legjelentősebb eseménye a Visegrádi négyek (V4) megerősödése – mondta a miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn az MTI híre szerint.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, ami nagyon nagy dolog.

Orbán Tusványoson: Soros évente egymillió migránst akar az EU-ba hozni

Fotó: MTI/Veres Nándor

Mi kell az erős államhoz? Orbán elmondja

A kormányfő több mint 10 pontban fogalmazta meg egy erős állam ismérveit, ezek között említette, hogy legyen gazdasági növekedés, és a stratégiai ágazatok nemzeti tulajdonban legyenek.

Mint elmondta, egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, és a feltételek között említette a közbiztonságot, amely magába foglalja a határvédelmet és a terrorkísérletek elhárítását. Fontosnak nevezte, a kulturális identitás megtartását, a jövő magyarságának egy közösségbe való szervezését.

Orbán Tusványoson: Soros évente egymillió migránst akar az EU-ba hozni

A miniszterelnök hangsúlyozta: a modern állam feltétele az is, hogy képes legyen vendégül látni a világ nagy rendezvényeit, Budapest épp most bizonyítja be magának és a világnak, hogy nincs olyan rendezvény a foci vb-n kívül, amit ne tudna vendégül látni.

A Soros-mesterterv

Az Európai Uniónak vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán elmondta, az emberek véleményével szemben Brüsszelben kialakult egy szövetség, amelyben a brüsszeli bürokrácia elitje és a Soros-birodalom vesz részt.

Hozzátette: létezik egy Soros-terv, ami négy pontból áll, eszerint évente be kell hozni egymillió migránst az unióba, mindenkinek kell adni 4,5 millió forint értékű eurót, a bevándorlókat szét kell osztani az unió országai között és fel kell állítani egy európai bevándorlási ügynökséget.

Orbán Tusványoson: Soros évente egymillió migránst akar az EU-ba hozni

Fotó: MTI/Veres Nándor

A miniszterelnök úgy fogalmazott: ahhoz, hogy Európa élni tudjon, és az európaiké maradjon, vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben és ezután meg kell reformálni az uniót.

Kiállt amellett, hogy Szerbiát minél előbb fel kell venni az unió államai közé. Hangsúlyozta: történelmi szerződésre van szükség Törökországgal és Oroszországgal.

Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz Magyarország, hogy ugyanolyan erős legyen

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést Orbán szerint.

A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

Kiemelte: az ellenzék ezzel szemben nyíltan hirdeti, hogy le fogják bontani a kerítést, és a bevándorlókat be fogják az országba, egyet fognak érteni a bevándorlók teljes és kötelező szétosztásával, készen állnak arra, hogy Európát átadják egy új, kevert összetételű európai jövő számára. Ez adja a választások európai tétjét – tette hozzá.

Szintén éles határvonal húzódik az ellenzéki pártok és a kormánypártok között abban, hogy adjanak-e több hatalmat Brüsszelnek – közölte.

Emellett lesz a voksolásnak egy közép-európai tétje is – hangsúlyozta. A brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-ket – jelezte.

Orbán Viktor kitért arra is: Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős és virágzó ország legyen, de ha újra a globális érdekeket kiszolgáló kormánya lesz, akkor ezt a történelmi esélyt megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok.

Nem a migráció a megoldás a gazdasági problémákra

A gazdasági problémák megoldására a migráció nem válasz Orbán szerint.

A miniszterelnök szerint a munkaerőhiány migránsokkal való pótolása olyan, mint amikor a hajótörött tengervizet iszik. "Az is víz, de tovább növeli a bajt" – jelentette ki.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok kultúrája élesen szemben áll az európai kultúrával. Példaként hozta fel, hogy míg az európai kultúra kívánatosnak tartja, hogy a férfiak és a nők egyenrangúak legyenek, az iszlám kultúrában a nő alárendelt a férfinak.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a muszlim közösségek a saját kultúrájukat erősebbnek tekintik, mint a keresztény kultúrát. Az erősebb ezért soha nem fogja a gyengébbet magáévá tenni. Az átnevelés ezért nem lehet sikeres – vélekedett Orbán Viktor az MTI híre szerint.

A magyar érdek mindenek előtt a külpolitikában

A magyar külpolitika vezérlő csillaga a magyar érdek – mondta Orbán Viktor.

Arra a kérdésre, hogy "Putyin (orosz államfő) vagy Trump (amerikai elnök)?", a kormányfő kijelentette: nem híve a személyekhez igazodó külpolitikának. Kifejtette: minden egyes, Magyarország szempontjából fontos országgal olyan viszonyt kell kialakítani, hogy neki is érdekében álljon, Magyarország sikeres legyen. Amint felsorolta: ma Oroszország, az Amerikai Egyesült Államok is érdekelt a magyar sikerben, valamint Kínának, Izraelnek, Törökországnak is ez az érdeke.

Hét éve dolgozunk azon, hogy a lecsatlakozásos, szövetségesi gondolkozás és logika helyén a nemzeti önérdekből kiinduló külpolitikát építsük fel. (.) Jól állunk. Egy mozaikkocka nincs a helyén, ezt Brüsszelnek hívják. Ez a következő választás után megoldandó feladat. Nem lehetetlen. Látjuk a lehetőséget

- mondta el Tusnádfürdőn Orbán Viktor.

Index: Orbán a választásokig a médiával, Sorossal és Brüsszellel fog harcolni

Az Index cikke szerint Orbán arról beszélt, hogy a hazai politikai pártok nem tudnak mit kezdeni a centrális erőtérrel, és a választásig visszalévő hónapokban "a médiával, Brüsszellel és Sorossal kell megküzdeniük."

(MTI, Index)

(Címlapi kép: MTI/Veres Nándor)

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Alig vártam, hogy legyen egy igaz mondata. Nem volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Az erős Magyarországból az erős minielnök elment a szomszédba erősen kampányolni a saját kormányzása mellett. Kampány, kampány,. kampány!
AMúgy uncsi!
amaramaistanna
...befoghatná végre a lepénylesőjét...úgyis azt mondotta volt, ne arra figyeljünk, hogy mit mond, hanem arra, hogy mit csinál...
justhpeter
Alig vártam, hogy legyen egy igaz mondata. Nem volt.
silber13
Ezt a sivatagi vízilovat hibernálni kellene és valamilyen lakatlan bolygóra juttatni, kerül amibe kerül!-
nusika
..Soros bérenc...mesterterv...
...ha valaki kikutatná, hogy Tőkés Lászlót, ki segítette anyagilag is a 89-90 es években!!! Soros nagyon közel állt, akkoriban Tőkés Lászlóhoz.
RonaGyuri
a harmadik kép mindent elmagyaráz! =))
division
Orbán az első olyan kormányfő aki nem siránkozik hanem előre néz, tudja mit akar, építkezik, az országért dolgozik. Mindenkinek nem tetszhet persze ez sem, de 2018 majd eldönti hogyan tovább avagy kinek volt igaza.
nevemnick
,,...nem siránkozik.." - és az ,,elmúlt nyolc év"?
,,... előre néz..." - honnan jöhet még a zsebrevaló
,,...tudja mit akar..." - Dopemannal élve - ..lopni, megyünk lopni...
az országért dolgozik..." - saját lábon állásért
divízió = nulla.
Pálinkafőző Rézüst
Vajon honnan veszi ezt a sok baromságot? A finkelstein--habony művek tolják neki rendesen...
Jozefina
Persze, hogy a V4-eket favorizálja, de csak addig, amig az EU fel nem teszi akérdést, hogy ki akar tuvább menni az Eu által vezetett úton? A csehek és a szlovákok abban a pillanatban hátatfordítanak neki.
Miután teljesen csalódott trumpfban és a franci a elnök sem a szíve csücske ezért mondd mindenféle baromságot. Már látszik rajta, hogy beteges minden amit mond. A fidesz normálisabb ágának kellene észrevenni, hogy a vezér labilis (enyhe kifejezés) és el kellene távolítaniuk.
peterkelemen
Soros helyében likvidáltatnám a zsebdiktátort. Bár az is lehet, hogy már meg van a terv.
lampa laz
@Jozefina: Ahogy írtad a V4-ből hamarosan v2 lesz, aztán verheti a mellét a dagadt lengyel p**csával együtt. A baj csak az, h mi szívjuk meg, persze ha hagyjuk .
silber13
@division: Tudja mit akar!! Hogyne! Egy egész ország és népe fölötti abszolüt egyeduralmát! Azt skarja!
RonaGyuri
@nyanya001: igen ez a tényhelyzetet mutatja, míg az általam említett csak az elmeállapotról árulkodik!
division
@nevemnick: Gondolom neked is rosszul megy a soros...ill. a sorod:-)
nyanya001
@RonaGyuri: Ez is a gyógyszerek után...
nevemnick
@division: önállóként, sok munka árán, soros és mások segítsége nélkül remekül megél a családom és én is.
De kérdés, hogy sikerül neked narancsosként? Mi lesz sorod, ha nem a vicc-tor lesz a góréd?

:D
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: @RonaGyuri: @nyanya001: megjött enthernyó...:))))))))
amaramaistanna
Azért kell Orbánnak mindig nagy ívben beszélnie, mert gyáván szorong a valóság, lecsúszó közös hazánk mindennapi tényeitől. - Szigetvári Viktor
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: látom, az olvasás, főleg az értő olvasás, a szövegértelmezés nem az erősséged, sőt fingod nincs róla mik ezek.. :)))
Nem etetlek tovább trollocskacsicska, menj a finkelsteini-habonyi fideszmeleg bárba, és érezd magad jól... :)))
JAJMÁR
Ha lenne vér a szervezők pucájában, meghívnák a Sorost is. Vagy meg a Merkelt...
De legalább egy kis Gyurcsányt, könyörgöm!
Mert ez így nulla! Uncsi. Színvonal alatti.

Ja, van vita, vitatkozik a lala önmagával.
eugen4402
Érdekes, Gy. F.-től mindenki követeli az O. V. elleni terhelő bizonyítékok bemutatását. Ez a pávatáncos, akinek már senki nem hisz a világon, hónapok óta beszél Soros "mestertervéről" és a betelepíteni szánt 1 millió migránsról. Nem hiszek neki. Mutasson bizonyítékot..!
gazdag dezső
Akár ki is transzformálja ezeket a bevándorlási ügyeket ,bárki is segíti,és szervezi az egyre nagyobb méreteket öltő bevándorlást,az Európa legnagyobb ellensége !!
colibri
@Jozefina: Nem távolodnak el, mert annyira azért mégsem normálisabbak. Amíg a csatornák nincsenek elzárva és mindenféle kanálisan folyik/ömlik a zsé, addig kitartanak. A csapokat meg nem zárhatja el az övéitől, mikor azok tudják, hogy a feljebb levők mennyivel többet lopnak!
Eladott Ország
Te félnótás "Magyarország erős?" Hol élsz te elmebeteg? Végül. Orbán:" Európa nem a mi jövőnk, hanem mi vagyunk Európa jövője." Vastaps. Vége. A zöldborsónak öltözött dundi kisember most a cetliken beérkezett kérdésekre válaszol, Tőkés Lászlóval kéz a kézben. Múlik a gyógyszer hatása, mert már rángatózik, nyalja a szemgolyóját és piszkálja a különféle testrészeit. Annyit jegyeznék meg, hogy a várakozásokkal szemben semmi új nem hangzott el az idei népnemzeti összetartáson. Orbán nem hirdetett meg semmit, ugyanazok a hülyeségek hangzottak el, amiket már hatezerszer hallhattunk. Ezek szerint a vezér érzi, hogy előbb-utóbb a farkára lépnek a tagországok, mert már régen túlment minden határon. A választás előtt valószínűleg már nem szeretné tovább feszíteni a húrt. Az egész beszéd lényege: mindenki szavazzon Orbánra határon innen és túl, mert mindmeghalunk.
Lepényleső
Gyönyörű képek,s mit mondanak van hozzá képük?
RonaGyuri
@eugen4402: Ő megszokta, hogy neki semmit sem kell bizonyítania.
98-ban azt állította, hogy bizonyítékai vannak a megfigyelés nevű hazugságáról, sohasem mutatta meg, igaz van egy LB határozat ami kimondja, hogy semmiféle erre utaló bizonyíték sem létezik. Ennek ellenére senki sem szembesítette még soha vele! =))
Pálinkás Pál
Most nézzétek meg ezt a fejet/orbán/ ...szerintem egy egész évfolyam megírhatná a doktorit a debil arckifejezései alapján...
eugen4402
@RonaGyuri: Hát itt kezdődnek a bajok... Igaz, én soha egy szavát se hittem el, de van elég "vallási fanatikus", akikek Fidesz-szenteltvízzel kereszteltek meg, ők feltétel nélkül elhiszik az ostoba sóderét, még ha hetenként ellentmond is az előző hitvallásának...
namihami
Ezek az erdélyi tarhások akkor is ájultan hallgatnák ""istenüket"", ha azt mondaná, hogy---Menjetek haza hülye erdélyi taplók és akasszátok fel magatokat. Lassan átíratják még a Bibliájukat is, mert ez a Vikiisten valami tragikus fordítási tévedés folytán ugyan, de kimaradt az első, második, sokadik kiadásból is. Egy ideje az erdélyi szobák faláról a Jézus kép már le lett akasztva és egy Viktor kép került a helyére. Kétoldalt a ...nem tudok dönteni, hogy melyik lator a nyerő. Van választék belőlük bőven.
Azoktól az erdélyiektől, akik nem ebben a révületben élnek--ezúton kérek elnézést. A fenti szösszenet rájuk nem vonatkozik. Gondolom (remélem), ott se csak ilyen elvarázsolt Viktor-fanok élnek, laknak.
solidedge
Az EU néppárti alelnöke épp a napokban jelentette ki, hogy milyen ordenáré hazugság Orbán egymillió migránssal való riogatása. De tudja Orbán hogy csak ilyen hazugságokkal lehet megtartani a megtévesztett, vagy gyengeelméjű választóit.
Nessy
Eddig úgy tudtam, hogy a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell elmondani valamit, hogy megértsék, megjegyezzék.
Már van egy újabb kategória.A Fidesz hívőknek naponta háromszor kell ugyanazt elmondani.
Egy végtelenített magnó szalag a királyi tv-ben: Soros, migráns, Brüsszel! harc! harc! harc! Orbán a legnagyobb élő államférfi évezredek óta!
iluminati
Ide mikor jön Eu miniszter litániát tartani??? Orbán elviselné??? Hisz itt is élnek nemzetiségiek!!! Hasonlít egy pletykás öregasszonyhoz aki a szomszédba megy lázítani...Megértem az apját hogy pofozta, de kár, nem a vaslapáttal
Sámannus
Ennek a mocsok szarházinak a magyar migránsok miatt már lógató készülék járna.
bakegya
Egymillió rétinéger roma magyar anya romániából-azokat te hozod-egymillió migri a sorostól aztán kvittek vagytok...b+kis g ...felcsutkára kell a kisegítő szeméyzet a saját lábon álláshoz!!!
Manhattan
Ezek a Kun Lászlónék nem veszik észre, hogy Orbán csak felhasználja őket céljai elérése érdekében!
lusta
Még el sem hnagoztt a posványosi beszéd, de a csehek már kihátráltak mögüle.
lampa laz
Ezt az elmeroggyant idiótát odaát már úgy üdvözlik, köszöntik, h a magyar nemzet örökös miniszterelnöke. Ezek vagy hülyék, vagy már tudnak valamit, amit mi még nem...
glorianna
"Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz Magyarország, hogy ugyanolyan erős legyen" - ajvé, megint olyan csórók leszünk, mint 1920-ban? Fehérterror, infláció, vagonalkók százezrei? Ja, ma már vagon sincs... értjük. Valakik megint megtiltják, hogy ütőképes haderőt tartsunk fenn, és megint lesz frankhamisítás és jóvátétel címén sarc fizetése. Romok, és több tízezer halott+árva+özvegy+nyomorék?
Mondhatom, "szép" kilátások. Erre gyúr Mo hivatalban levő miniszterelnöke?
babp1982
Szerintem gyujtest kene mar rendezni egy golyora ,sokan beszallnanak
Pálinkafőző Rézüst
@lampa laz: sanszos a dolog...Szted miért van (persze állami pénzből!) magánhadserege???
egyember
@lampa laz: Tőlem lehet örökös is. De csak post mortem. Mihamarabb.
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolom, mert fosik tőlünk, a büdös székely nem báncsa, h rohadjon a szómakalap a fejére.
lampa laz
@Horizont: Csak akkor, ha ezeken a bunkó lóhúgy gyártó székelyeken múlna.
quadrocopter
@durbincs: Mi van koszos patkány? Ismét ideszarsz?
quadrocopter
@durbincs: Takarodj anyádba, tegnap is várt - prmitív jószág!
Pálinkafőző Rézüst
@quadrocopter: ne etesd, csak egy trollocskacsicska... :)))))))
lampa laz
@quadrocopter: Tudatosan nem írok ennek az órabéres, büdös döglött halnak. Ha nem foglalkozunk vele majd elunja magát, aztán elhúz innen.
quadrocopter
@lampa laz: Ez egy prmitív überbarom a kusza mondataival, a vesszőhalmozásával, értéktelen beírásaival!
Amúgy igazatok van!
Pálinkafőző Rézüst
@lampa laz: már én is elköszöntem a zavarodottól... :)))
quadrocopter
@durbincs: Szofoklész - primkó ( ha egyáltalán érted!) Előtte pofamosás!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: a magyar nyelv és eszmeiség gyilkosa...
peterkelemen
@Horizont: Az kevés. Az ilyet agyon kell verni és totálisan lerombolni a vállalkozását. Dögöljön meg, majd megtanulja, hogy milyen szar amikor ő kerül le a földre.
peterkelemen
@Horizont: Abban, hogy ő ártatlant ver te meg egy bűnöst. Nagy különbség!
peterkelemen
@Horizont: Orbánt és bűnbandáját csak és kizárólag erőszakkal lehet eltávolítani a hatalomból, amíg ezt nem értik meg a magyarok addig egyre lejjebb fognak süllyedni.
peterkelemen
A hajtépős aljadék fotós neve: Borbáth Áron.
FB oldala: www.facebook.com/boraron
Weboldala: borbatharon.com
nem tibi
Le lesz törölve a buzeráns mosoly a pofádról ! Addig nem döglünk meg ultraibolya zöld , megigérjük !
nem tibi
Mit csinálsz ?
Románia közepén hüjíted az embereket ? ???
Levendula
@nem tibi: Máshol már nem vevők rá... :)
nezelodo
A mi mini. elnökünk egy millió migrával ijesztget. A francba, vajon mennyit fog mondani a választás előtt? Már napi tizmilla is kevés lesz, ha most elpufogtatja a puskaporát. Ha meg a világ ellensége meg találna halni, sürgősen teremteni kell egy még veszélyesebb ellenséget! Ugye milyen jó lenne most az a sárga ház, lehetne tanácsadót keresni ott, akinek szárnyal a beteg fantáziája! Esetleg a szabadlábon lévő UFO-s Attilla elég ütős lehetne, ha már annyi adófizetői pénzt pazaroltak rá a békemenet elején a molinófeszítésért!
Ami meg az egy szem naaagy ellenség fütyülős leányt illeti, nem kellett volna az a nőverő amatőr, van a fideszben elég profi e témában. Szerintem kéznél volt a Tőkés píspek, a Meggyes Tamás expolgi, a vak komondoros polgi, de ott volt maga az Isten a mi Viktorunk is. Vagy nehezen mozdult a kevlártól?
Eladott Ország
@Horizont: Tegnap 11:07 "Édes istenem mi lesz velünk???" Nem lesz velünk semmi, el kell zavarni a büdös picsába a csúti cigányt és bandáját. Helyettünk senki nem teszi meg.
quadrocopter
Ímélben kaptam:

NapiNet (kereskedelmi oldal)

"Ne a meleg NEVESSEN A VÉGÉN! -XHOSE PRO 30, 45 m locsolócső -81%, Oral B fogkefefej -69%..."
lusta
Soros György egymillió migránsról beszél, de még csak 600 ezer magyar vándorolt ki.
lusta
Milyen V4 egységről beszél ez a szellemi rokkant?
Itt a csehek eredeti nyilatkozata:
NEMŮŽEME MLČET - Prohlášení k situaci v Polsku

Polská republika /RzeczpospolitaPolska/ a její národ jsou pro nás trvalou a neoddělitelnou součástí společenství národů střední a výchcznegoodní Evropy sdílejícího po staletí společný osud. Hrdinství polského národa za 2. světové války, jeho odpor proti diktátu bývalého Sovětského svazu i domácím totalitním praktikám, stejně jako jeho úspěšné obnovení státní svrchovanosti a nastolení demokratického systému a právního státu po roce 1989 bylo pro nás významnou a trvalou inspirací. V posledním roce jsme však u našeho blízkého souseda svědky vývoje, který ohrožuje samotnou podstatu principů, na kterých stojí demokratický právní stát. Po ochromení Ústavního tribunálu a podřízení veřejnoprávních médií momentální státně stranické politice v minulém roce dochází v těchto dnech k bezprecedentnímu útoku na nezávislost polského soudnictví. Přijaté zákony o Národní radě soudnictví, o obecných soudech i projednávaný zákon o Nejvyšším soudu, které umožňují výkonné i zákonodárné moci zcela zbavit soudní moc její nezávislosti, nepohodlné soudce zbavit mandátu a podřídit soudní moc politickému řízení, představují útok na samotné základy fungování demokratického právního státu. I při vědomí suverenity polského státu a respektu k ní, nemůžeme mlčet ke krokům, které ohrožují její samotný zdroj, kterým jsou nedotknutelné hodnoty evropské civilizace, humanismu a základních práv a svobod.

Pavel Rychetský
předseda Ústavního soudu

Pavel Šámal
předseda Nejvyššího soudu

Josef Baxa
předseda Nejvyššího správního soudu

Pavel Zeman
Nejvyšší státní zástupce

Anna Šabatová
Veřejná ochránkyně práv
magyarbakancs
A hölgy ki, fütyült Orbán úr beszéde alatt hajánál fogva rántották a földre.
Nem volt egyetlen dicső keresztény érzelmekkel rendelkező hazafi ki felemelné a hangját, hogy azért nem bánunk így senkivel.
Kósa úr meg azt mondta kimenekítetek a hölgyet, hogy ne legyen baja.
Kit kimenekítenek, annak nem csavarják ki a kezét.
Szégyen a Fideszre nézve, és híveire is, hogy ezt a jelenetet közönyösen nézték és még válogatott szidalmakat kiabáltak.
Ez Orbán világa, és hazája.
1magyar
Azért látszik, hogy Soros szereti Orbánt és a fideszt, ezzel a migránsáradattal megnyeri nekik a választást.
Eladott Ország
@1magyar: Lóf*szt, az ahhoz kevés lesz a szarházi, közpénztolvaj fidesz bandának. A migránsok meg egyébként sem ide akarnak jönni, úgy hogy hamvába dőlt elmélet. Még az ukránok is nagy ívben elkerülik Mária hont, hogy itt dolgozzanak, a románok már régen.
szaboria1
Mekkora buták lettek ezek, nagyon sokan tudják ma már az eredeti Soros nyilatkozatot elolvasni. Egy a Soros csak a háborúban lévő országokból akar menekülteket kb. 300000 ember menekíteni. Kettő Orbán ma sehol sem lenne a bagázsával együtt ha Soros 1990-ben nem támogatja őket.
Valami nagyon bűzlik amiről még nem igazán tudunk mi történ Soros és Orbán között, hogy Orbán ennyire gyűlöli.
tudode
Fogja fel már ez a rakás szerencsétlenség, hogy senki, egy párt sem szándékozik BABÉRJAIRA TÖRNI, mert úgy BEFÉSZKELTE MAGÁT, hogy "csak" a NÉPHARAG KÉPES ELZAVARNI, de az úgy az országnak, mint neki NAGYON FÁJNI FOG, mert!
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
A VAGY, VAGY MÁR A TÉT, forrósodik a LÁBA ALATT A TALAJ!!!
.
nusika
A miniszterelnök szerint a munkaerőhiány migránsokkal való pótolása olyan, mint amikor a hajótörött tengervizet iszik. "Az is víz, de tovább növeli a bajt" – jelentette ki.
...Varga Mihály ...ukránokkal (migráns?)potólná a munkaerő hiányt !! ...kérdezném Varga Misitől, hogy urán nyugdíjasok még mindig Tőlünk kapják az igazságtalan magas nyugdíjat??
nem tibi
@szaboria1: Sokmindent nem tudunk szerintem .
Egy viszont biztos ,
mese nincs , le kell váltani 18 ban .!
nem tibi
@szaboria1: Megmérgez mindent , mindenhol a tulok :-(((((((((
kokopelli
@1magyar: már megint beleugatsz abba,amiről null fogalmad van!
...azután kiszállsz mint a "paprikából" pár napja! :=) :=)
Nessy
Látta már valaki azt az ominózus "Soros tervet"? Miután nem tudok ángliusul, igy nem is kisérletezek a kereséssel.
A V!-ek Orbán szerint őt támogatják, ő a példakép. Ezt a többiek is így gondolják, vagy csak Orbán szédíti a híveit?
Azért nem hiszem, hogy a Mészáros féle 192 lappal, a királyi és Vajna féle televizióval sokat kellene küzdenie!
Brüsszelben, ha jól tudom, ott ülnek jó pénzért a párttársai. Azok mit csinálnak?
Kéretik sem szemből. sem profilból ennyire hülyének nézni!
quadrocopter
A hazug patkányon kívül is van élet!

"Ki az a Soros György? Lehull a lepel
Soros a judeo-plutokrata összeesküvésről beszél.

Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki talán a legtöbbet tette, hogy a magyar kultúra megmaradhasson, hogy a polgári jogok megfogalmazódhassanak, és aki rengeteg szegény embert is segített és segít ma is. Remélem sokan akarják megismerni az igazságot vele kapcsolatban
25.30-tól a judeo-plutokrata összeesküvésről!"
( Valaki fordítsa le a birkáknak is - normál-magyarra!)

b1.blog.hu/2017/07/20/na_de_ki_az_a_so...
a helység kalapácsa
magyarnarancs.hu/belpol/valtozatok-idiotizmusra-es-gonoszsagra-104725

"Az 1984-ben létrejött Soros Alapítvány"

orbán, a négy + nemsokára nyolc év, vagyis 12 év alatt annyi MAGYAR EMBER halálát okozta, amennyit a "terroristák" eddig, és az elkövetkezendő 100 év alatt sem fognak!
Felfognád ezt végre, te terhelt - enyhén szólva is NAGYON befolyásolható - fideszes szavazó?
Hát persze, hogy nem, hisz ti a kicsire nem adtok, a nagy meg nem számít, amíg a fényességes vezető - egy bolond más félmilliót csinál - szórja man(n/tr)át.

Komolyan nem tudom eldönteni, hogy nevessek rajtatok, vagy fogjak egy vascsövet, és utat vágjak köztettek, ti majmok.

Az emberi butaság, amikor az emberi gonoszsággal párosul...
A belem kifordul tőletek, ti szittya fajta söpredék!
1magyar
@kokopelli: A hülyékre ráhagyom, úgysem tudja magáról, hogy hülye.
kokopelli
@1magyar: ...mi lett a paprikával? Szombaton is vettem szigetvárit a Lidl-nél.
Segíteni kell a hazát tetükém! Szomorú,hogy a te IQ-dal már csak
felejteni "fox"! csá bunkókám! :-)...
...elfogyott a paprikám kell új szigetvári! :-)
Ha az Magyarhon, nézz már utána,hogy áll-e már a Sulejmán em-
lékmű,miután a Zorbán basi csontig leßopta az Erdogan effendit ! :-)
Na csá !
Nessy
nagyon kérem, hogy aki tudja, hol fizetnek a "Soros bérencnek minősített más véleményen lévőknek, közöljék a címet! Ehhez a marha nagy nyugdíj emeléshez jól jönne kis kiegészítés!
lusta
@Nessy: Nem látni kell, hanem hinni. A hit csodákra képes.
quadrocopter
@durbincs: Mi helyzet análtisztogató büdös görény? Szélben szar gerinc nélkül, mi?
Nessy
@lusta: Az ötlet jó, de sajnos nem csak ígével él az ember! Időnként enne is! :-))
quadrocopter
@durbincs: Primkó, igen leragadtál a kecskénél, előtörtek a szép, közös "élmények"? Úgy látom egyre idegesebb vagy, csak nem gyógykezeléssel fenyegettek meg?
quadrocopter
@durbincs: Megbuktál a beteg, állati vonzódásodon, te mocskos állat, nem szégyelled a pofád? Perverz mocskos szekus júdás!
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
namihami
@durbincs: Igen és ez az a szög, amit a Vezér vert bele a bringába és a mi seggünket szúrja.
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
farkas
Nagyon jó beszédet tartott Orbán! Persze, van akiknek Gyurcsány retorikája tetszik, vagy idézetek a Koránból. Jó a szabadság mi?
quadrocopter
@farkas: Neked bőven elég volt! Magold be.
farkas
@quadrocopter: Tényleg klassz volt. Világos, egyértelmű, előremutató. Tanítani kellene valóban.
farkas
Most ott vagy? Jól keresel? Hazajössz, vagy áttérsz?
quadrocopter
@quadrocopter: Mintha a hibbant imádottad lett volna Grácban - nem emléxel?
silber13
@Horizont: Nehéz lesz, mert a szerkesztőségben valakik nagyon védik!, nemkülönben a moderátornak csúfolt morális senki!
namihami
@durbincs: Van az úgy. hogy az ember nem figyel mindenkire és mindenkor. Pláne, ha lassan rájön, hogy érthetetlen a hozzá intézett szöveg.
Vagy ahogy Pósalaki bácsi mondta: ""Ugorgyunk.""
namihami
@durbincs: Na, ennek még értelme is volt. . Csak hát a megfogalmazás...

,"Frakk ha minden kutyaugatást komolyan vennénk ,hamar,oda lenne,ám , a boldogság".?.

""Frakk, ha minden kutyaugatást komolyan vennénk, hamar oda lenne ám a boldogság.""

Ugye, mennyivel másként néz ki???
És még annyi: a Frakkhoz azért gratulálnom kell. Jöhet pl. A nagy ho-ho-horgász is. Az is szuper.
tudode
Ribánszky Róbert megjósolta anno, hogy EZ A FIATALEMBER A VESZTÉBE ROHAN!
.
A pofagolójával elérte, hogy 27 év után is nyomhatja a sódert, csak az a gond, hogy MA MÁR AZ EGÉSZ ORSZÁGOT a naponta változó baromságai tükrében MAGÁVAL RÁNTJA!
.
Lásd a topi fiatal demokratát
.
Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=10s
.
Ma már a KÜLHONI MAGYAROKAT is HÜLYÍTI azzal, hogy MÁS ALTERNATÍVA NINCS, CSAK AZ Ő naponta változó valamije!!!
.
Ezzel együtt KORMÁNYON A BAROMSÁGAIVAL "IS" ELVISELHETŐBB, mint ELLENZÉKBEN, mert GÁTLÁSTALANUL RAGASZKODIK az országot a SEMMIBE VEZETŐ katasztrófája a HATALOM, ÉS A PÉNZ OLTÁRÁN!!!

Lássuk csak, a NÉPHÜLYÍTÉS MAGAS ISKOLÁJÁT!
.
Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
Ébresztő!!!
Eladott Ország
A képen cinikus tenyérbemászó pofája van a szarházi, zsivány csúti cigánynak. Remélem a sitten fejezi be pályafutását, a mocsok tróger.
farkas
Akkor ki kit szeretne a miniszterelnöki székben látni. De ne hülyeségeket beszéljünk, hogy az anyósomat stb.
peterkelemen
Soros nem akar semmiféle illegális bevándorlást pláne nem 1 millió migráns idevezényelni, de Orbán agyhalott híveinek totál mindegy ki mit mond, mert annyira csökkent agyúak, hogy csak és a kizárólag Orbán vezérük szavát hiszik el. Csak úgy isszák a hazugságait, amitől láthatóan teljesen elbódultak már és önálló gondolkodásra már képtelenek.
peterkelemen
Ez akkora hazugság mint a ház, de a fidess birkák tátott szájjal beveszik. Na idefigyeljetek ti agyhalottak 1 millió migránst én fogok behozni csak azért, hogy legyen már mitől valóban félnetek :D Egyenesen a vereckei hágón át fognak bejönni. :D Természetesen fel lesznek fegyverezve a legdurvább fegyverekkel így nem ajánlom, hogy a határvédők ellenálljanak nekik :D Egyenesen a Magyar Parlament elé küldöm őket :D
quadrocopter
Ezt az ostoba, paranoiás Gecit úgy átbasszák, mint szart a kerítésen, mégpedig a körülötte lebzselő henye marhák!
Pedig a netre kéne felugrani, higy érzékelje a v alóságot! Szarházi feszültséggenerátor tetű!
fekete
Es ezert lett megvalasztva Budapest disz polgarava! Valaki kisse lokott!
tudode
Tudják-e, hogy
.
Orbán első titkárnője nyilatkozott: Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
www.thepost.hu/reszletek.php?id=3285
.
Így legyen a hölgynek ötöse! Beletrafált az ország!
A puding próbája az evés!
Jól bevásárolt ezzel a bagázzsal az ország!
És még van aki mentegeti EZEKET az akárkiket!
kukac50
Soros ezt élőben cáfolta ! Orbán részeg vagy hűje,hogy nem értette meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.