A hajánál fogva rántottak le egy nőt Tusnádfürdőn Orbán Viktor beszéde alatt, mert belefújt egy sípba.

Egyetlen tiltakozó jelent meg Orbán Viktor tusnádfürdői beszédén – aki pár napja egy Facebook-eseményt is szervezett a tiltakozásra –, akit rövid sípolás után a közönség és a biztonságiak tepertek le.

Az Index cikke szerint a nőt a hajánál fogva rántották le a földre, majd a biztonsági szolgálat a kezét kicsavarva vezette ki a területről. 

"A lövétei nő annyit mondott, hogy Orbán korlátlan pénzből mondja az agresszív állami propagandáját. Valaki azt mondta neki, hogy drogos, amire Orbán felé mutatott, és azt válaszolta, titeket drogoznak épp szép szavakkal. A nő végül elment, a biztonságiak megbeszélték, hogy nem engedik vissza, pedig a nő azt is mondta, az előadások érdeklik" – olvasható a cikkben.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem véletlenek a székely viccek!!! Az egyik leghomályosabb elméjű fajta!
A kis csajszi nagyon bátor volt!!! De hol voltak Juhászék a nagy kifütyülők??? Nekik nem volt bátorságuk oda menni?
Szerintem sokkal több hazai szük agyú volt posványoson, mint igazi székely ember. Mentek orbán csahosai, kocsikkal, buszokkal, vonattal. Na meg a tek teljes civilben??!!
Egyet nem értek Magyarországon annyi hely van, miért kell ennek a senkiházinak csapatostul Romániából osztani az észt??!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Remélem megérjük még hogy a csútiékat nyakuknál fogva rántják fel vagy két métert!!
Jozefina
Nem véletlenek a székely viccek!!! Az egyik leghomályosabb elméjű fajta!
A kis csajszi nagyon bátor volt!!! De hol voltak Juhászék a nagy kifütyülők??? Nekik nem volt bátorságuk oda menni?
Szerintem sokkal több hazai szük agyú volt posványoson, mint igazi székely ember. Mentek orbán csahosai, kocsikkal, buszokkal, vonattal. Na meg a tek teljes civilben??!!
Egyet nem értek Magyarországon annyi hely van, miért kell ennek a senkiházinak csapatostul Romániából osztani az észt??!!
human
És a bátor Szőr Robin aki lehúzta a hajánál fogva bátra elfutott, el ő.
Közben egy nő: "Menjen haza!"
Én meg üzenem a nőnek, hogy ne merjen szavazni a mi sorsunkról!!!
peterkelemen
Orbánnak és bűnbandájának a pöcegödörben van a helye annak is a legalján! Soha nem volt még ennyire aljas, sunyi és mocskos miniszterelnöke az országnak. El kell kezdeni a fideszesek levadászását ha kell egyesével. Eddig és ne tovább!
nyanya001
@peterkelemen: Már megépítette, most védik az ávós ivadékok !
cs.n.
@durbincs: Nem lehet mindenki olyan szép, mint Orbán Viktor.
tudode
Arról nem beszélt ez a NEMZETRONTÓ, hogy a NEMZETI HATÁSKÖRBE maradt feladatai mintha nem is lennének.
.
Nevezetesen ROHAD AZ EÜ., AZ OKTATÁS, A SZOC. ELLÁTÁS, az ország fele létszükségleten, vagy az alatt tengeti az életét.
.
KÉPTELEN ELFELEJTKEZNI PÁRTELNÖKI MINŐSÉGÉRŐL, és a PÉNZ, ÉS A HATALOM MÁMORÁRÓL.
.
Úgy kellene elzavarni, még ma, hogy a lába se érje a földet ennek a ...!!!
human
Nagyon bátor volt a hölgy. Le a kalappal, minden tiszteletem az övé. Aki bevállal ilyen akciót annak számolnia kell azzal, hogy elvezetik, esetleg fizikailag bántalmazzák ahogy itt is. Kár hogy legalább 1-2 ember még nem ált mellé az ügyben. Még itthon is alig van aki csatlakozik egy-egy ellenzéki akcióhoz. Akkor meg mit várjunk a külhoniaktól?
lópicigáspár
Kapott egy kis ízelítőt a magyar demokráciából! A kézkitekerős köcsögöt pedig román bíróságon feljelenteni és bízva abban, hogy el is ítélik ottani börtönbe zárni, hadd erőlködjön ott is! Bízom benne, hogy a hallgatóközönség mind Itthon adózik egyébként csak magyarul beszélő románok!
Pálinkafőző Rézüst
@cs.n.: mert a Magyarok Istene nem engedi, hogy olyanok legyünk! Hála néki! :)) Elég, ha durbincssógorék hasonlószőrűek...Több, mint elég...:)
human
@lópicigáspár: Nem kizárt, hogy jogszerű volt az elvezetés. Ez benne van a pakliban. Ha lesz feljelentés, majd kiderül.
Pont, hogy az ott tapsoló magyarok érzik magukat magyarabbnak azoknál akik Magyarországon adót fizetnek. Ebből is látszik ,hogy Orbán nem egyesíti, hanem szétválasztja a magyarokat méghozzá neki megfelelő módon Orbán hívekre és a többiekre.
Eladott Ország
Nem szükséges tovább korlátozni a szólás és sajtószabadságot, megtesszük mi ezt a szívességet magunktól. De azért nem lankad a kormány ébersége sem, ügyesen gyomlálnak a fiúk. Lassan nincs olyan újságíró, aki információhoz jutna és még le is merné írni. Ha le is írná, melyik főszerkesztő merné lehozni? Nem, nem jön a fekete autó, az olyan snassz lenne. A módszer kifinomultabb, de tökéletesen működik.
lópicigáspár
@human: Jogszerű elvezetés egy szabad véleménynyilvánítás miatt, így? Ugye ezt most Te sem gondoltad komolyan!?
human
@lópicigáspár: Objektíven fogalmam sincs. Csak találgatok. Nem vagyok jogász. De minek biztonsági őr, ha nem tud rendet tartani? Ezért gondolom, hogy van joga hozzá elvezetni aki zavarja a rendezvényt. Ezért is kell minél nagyobb tömegben így véleményt nyilvánítani, hogy az intézkedés minél tovább tartson. Mindenkinek joga van tiltakozni, a biztonsági őrnek meg elvezetni, gondolom.
lópicigáspár
@human: A biztonsági őr rejtett rendőrvolt, előg jól látszik a szakszerű intézkedéséből. és külföldön nincs ilyen felhatalmazás. És a módszer gusztustalan volt. Így kitekerni a kezet, csak kemény bűnözőknek szokás!
36
Hol volt a többi fütyülő?
(A Balaton partján, mert meleg van, mi?)
human
Egy komment a youtubeon: www.youtube.com/watch?v=apqkspiL0_0
"Én tudom ki ez a lövétei lány! Elkapjuk és agyonverjük, ez egy szekus ügynök!"
human
Féltem szegény nőt. Malina Hedviget legalább szlovákok verték meg mert magyarul beszélt. Őt meg magyarok fogják megverni, mert Orbán ellen beszélt.
human
@36: Ez jó kérdés. A nő annyit mondott, hogy a facebookon meghírdette, de csak támadást kapott.
solidedge
Székely terroristák támadást követtek el egy nő ellen a tusnádfürdői rendezvényen. A hír így hiteles.
nezelodo
Lássuk be Orbán azért egyben sikeres. Megutáltatja az anyaországiakkal az erdélyieket. Lám ilyen az ő magyarság egyesítése.
aniko19490925
nezelodo: Ez egy hatalmas baromság amit irt, miért utálnánk mi itthoni magyarok az erdélyi magyar embereket ? Én is nagyon szeretem őket. Rendkívül barátságos népek emberek, pláne a magyar honfitársaikkal.. Ők Orbánt tisztelik és szeretik, mert kiáll és kiállt mellettük a bajban és megvédi őket minden fórumon ! Őket is magyarnak tekinti ezért kaphattak állampolgárságot is ! Aki pedig gyűlöletet szitott ellenük és megtagadta őket 2004-ben útálják is és nem felejtik el neki soha, ne is menjen a székelyföldi magyarokhoz! (Gyurcsány)
aniko19490925
nezelodo: Ez egy hatalmas baromság amit irt, miért utálnánk mi itthoni magyarok az erdélyi magyar embereket ? Ők Orbánt tisztelik és szeretik, mert kiáll és kiállt mellettük a bajban és megvédi őket minden fórumon ! Őket is magyarnak tekinti ezért kaphattak állampolgárságot is ! Aki pedig gyűlöletet szitott ellenük és megtagadta őket 2004-ben útálják is és nem felejtik el neki, ne is menjen a székelyföldi magyarokhoz! (Gyurcsány) í
alterego56
@nezelodo: Ezen már rég túl vagyunk. Orbán elérte néhány év alatt azt, amit a román politika 100 év alatt nem tudott. Szembe állította az erdélyi és az anyaországi magyarokat. Többek között ez Orbán egyik legnagyobb történelmi bűne.
alterego56
@aniko19490925: "Mert ha négy évre nyerni tudunk, és utána, mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának - 20 évre minden eldőlne ebben az országban."
www.youtube.com/watch?v=y02DePqnDOU
Beszéd a Fidesz kongresszuson, 2006. március 19.
Hát ezért szeretik őket kedves barátom.
grincss
@aniko19490925: Tévedésben élsz aranybogár!
1920. június 4-én 16:32 után születettek MIND CSAK magyarul tudó román állampolgárok!
Gyanítom, h ezen időpont előtt születettek már nem élnek!
namihami
A potyalesők bizonyítják, hogy az ajándék (tőlünk, bár nem önként) pénz nem hullott terméketlen talajra. Jutott eddig is bőven, de annak a zsáknak hiányzik a feneke.
A haszonelv ""erdélyi testvéreink""-ben már nagyobb, mint a tisztánlátás. Eltanulták az erdélyi ""vezetőiktől"" a maroktartás szép mutatványát. Vezérünk pedig, mivel kell a voks, kerül-amibe kerül alapon, odaszórja a pénzt.
Igaz, itthon már nem kell, hiszen itthon már megjött a Kánaán.
Csizmás Kond
...roppant egyszerű az eset csak senki nem érti...hallgassátok végig a videót és azután mondjatok véleményt ha megértettétek mit akart elmondani a cocacolával és Lánárda kapcsolatbanl...
Perwool
@aniko19490925: Ha itthon él és viseli a döntése következményeit, az ő pénzéből is üzengetnek Brüsszelnek, fizeti Európa legmagasabb adóterheit, eltart vagy 120 államtitkárt és kiveszi a részét minden egyéb szopásból is, akkor szavazzon! Ha nem, akkor ne döntsön az én sorsomról! Ők szavazhatnak levélben, a külföldön dolgozók mehetnek a nagykövetségre szavazni, vagy mehetnek a picsába. Tök igazságos, nem igaz?A határon túli kettős állampolgárok elsöprő többsége a médiából tájékozódva a csodálatos eredményekről lelkes Orbán szavazó lett, a külföldre távozottak meg valószínűleg utálják Orbánt, mint az idegen xart.Gondolom ezért szavazhatnak csak a románok levélben.
Egyébként volt ebben a kettős állampolgárságról egy népszavazás ami érvénytelen lett!
A népszavazás eredménytelenül zárult, mert sem az igen, sem a nem szavazatok aránya nem érte el az érvényességhez szükséges 25%-ot.
2010. függetlenül a népszavazás eredményétől:"2010-ben az országgyűlési választások után felálló második Orbán-kormány vezetésével a parlamenti képviselők elsöprő többsége mellett megszavazta a kettős állampolgárság megkönnyítéséről szóló törvényt."
2005-ben Orbán sem támogatta:magyarnarancs.hu/belpol/nemzet_politika_-_mit_gondol_valojaban_a_fidesz_a_kettos_allampolgarsagrol-64582
Tulajdonképen a többségnek nem az állampolgárság megadásával van problémája, hanem, hogy szavazati jogot is kaptak.
patyuka
@Jozefina: Miért? Mert itthon ezt a handabandázást már nem tehetné meg zavartalanul, és az effajta elhallgattatás sem kecsegtetne már sok sikerrel...
CsipkeRózsa
Egy sípba fújás miatt a fiatal lányt nem lehet ilyen durva módon földre teperni, és hátra csavarni a karját. Nem egy fegyveres támadóval álltak szemben. Szégyellhetik magukat, hogy ezt megtették, és hogy nem akadt egy ember sem a lány védelmére.
patyuka
@aniko19490925: "Aki pedig gyűlöletet szitott ellenük és megtagadta őket 2004-ben..."

Gy. F. nem "szított gyűlöletet ellenük", csupán a demokrácia adta jogával élve egy népszavazásra feltett kérdés kapcsán az egyik válaszlehetőség mellett/ellen szólt.
Egyébként pedig a többség - minthogy sokan el sem mentek - lényegében éppen az általa preferált véleményen volt, nevezetesen: csak az szóljon bele belső dolgaink alakulásába, aki a döntés következményeit is viseli!

Így aztán letagadhatatlan tény: érvénytelen és eredménytelen lett a referendum, tehát később a regnálók e tekintetben is szembementek a többségi akarattal, amikor az állampolgárság mellé szavazati jogot is biztosítottak.

Az az állítás pedig, mely szerint "megtagadta őket" még nagyobb valótlanság, mert a miniszterelnök nem a kettős állampolgárság alapintézménye ellen szólt!
Csupán példának okáért megjegyzendő: eredendően - az ominózus lehetőség MVSZ általi felvetésekor - éppen a jelenlegi házelnök - kategorikusan elutasítva a kettős állampolgárság megadásának esélyét - ellenvéleményezte a legkeményebben, ; vajon neki azt miért nem róják fel az itt kárálók?
quadrocopter
A kocsög, nyalonc székely nem kell ide, takarodjon a q.-a anyjába!
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem ki fog derülni, hogy ki az illető...de annak nem biztos, hogy ennyire fogsz örvendeni...
quadrocopter
@Horizont: A macskából megint kiszakadt a butaság!
nezelodo
@alterego56: Bizony, bizony, a románoknak nem kell semmit csinálni, hátradőlve röhögnek, hogy ez nem jutott nekik eszükbe! Ha ők kivételeztek volna az ottani magyarokkal, ugyanez lett volna az eredmény, de így egy petákjuba sem került.
Peller Anikó
@Horizont: Bezzeg a László Petra mit kapott amikor ezrével rontottak ránk a vadak.

Itt meg csak egy törékeny amazon aki teljesen egyedül emelte fel a hangját és hogy elbírt vele ez a masztodon. Rohaggy meg basztodon.
human
@Peller Anikó: László Petra gyerekekre támadt és gyerekét kezében tartó apára. Ha nő vagy elvileg ösztönösen érezned kellene az aljasságot az esetben.
Peller Anikó
@human: 2 éved volt, hogy tájékozódj az ügyben. Az igazi aljasság az, hogy még mindig ezt a hülyeséget terjeszted. Nem támadt a focistára, NEM TÁMADT A ROHADÉK FOCISTÁRA. Filmezett, téged meg szándékosan félrevezettek. A focista támadt ránk ezred, tízezredmagával egyetemben. Náluk ez az egyetem. A focista elesett. Rohanás közben a saját lendületétől. ELESETT.

A csajsziba belerúgott, igen. De le kellet volna lőnie. Mert ránk támadtak, betörtek a határon míg a rendőrskacok csak széttárták a karjukat.

Ösztönösen kellene érezned, hogy százezrek nem törhetnek be a hazánkba. Milliók.

Mohácsnál 60 ezres sereg volt csak. Most 4 nap alatt jöttek ennyien. Nem érzel semmit?
Gyuri Géderről
Gyáva szaralak szőröstalpú románok hátulról mertek csak nekitámadni egy nőnek. Az agy mosott birkasereg bégetve bámulja. A védőkutya jól megvédte a megtámadottat. Hátracsavarta a kézét, és úgy toloncolta kifelé. Talán attól félt, hogy visszamegy és megtámadja a birkákat?
Ez aztán a demokrácia. Ha a fidesz bérencek füttyögnek mások rendezvényén, az hőstett, és jogos vélemény nyilvánítás, ha ugyan ezt teszi más, fidesz rendezvényen, felháborító aljas cselekedet.
Gyuri Géderről
Láttam, kommentekben szóba került a migráncsozás.
Drága Magyar "tesvéreim"! Nem kell beszarni! Nem jön ide migráncs, hiszen (sajnos) a magyarjaink mennek megélhetési migráncsnak más országokba. Ahonnan menekül az ország népe oda nem megy a migráncs.
Na de!, Orbán, Semjén fidesz - kádmp elintézi, el lepnek bennünket a román atyafiak. Már kötik szerződéseket (nővérek, orvosok stb). Románoknak évszázados vágya teljesül. Románia határa, nem a Tiszánál lesz, mint ahogy azt annak idején szerették volna, hanem Ausztriával lesz határos. A magyar terület - nem Erdély - kormányzójának kinevezik Orbánt a Románok, mint annak idején Horthyt, Ferenc József császár.
Én ettől a variációtól jobban tartok, mint a migráncsoktól.
Remélem, ha lesznek a választások, nem kell, hogy szőrös legyen a talpam, és csak akkor szavazhatok. Mert a kutyák elvisznek.
egyvandor
A Nagy Magyarország helyreállításának akadályát hajánál fogva kell a földre teríteni, megrugdosni majd fájdalmat okozó hátracsavart kézzel elvezetni a helyszínről és akkor a probléma megoldódik, vagy legalábbis ilyen lelki indíttatás kell a nemzetépítéshez ha jól értem a keresztény erkölcsökre építő fidesz politikáját.
Eddig azt gondoltam,hogy ilyen módszereket csak az útonállók tolvajok rendszerének fenntartásához kell alkalmazni.
herczeg0210
A németek nem engedték a török külügyminisztert, hogy kampányoljon náluk az ott élő törököknél. A románok miért engedik oda a Diktort, hogy hülyítse az ottaniakat? Mert ugye az MTV is azt írta inzertként, hogy "Tusnádfürdő Románia". Onnan jelentkeztek, Romániából. Onnan üzent hadat a mini Szterelnök Európának! Innen nem mer?
quadrocopter
@herczeg0210: A Geci pontosan azt teszi Romániában, amiért itthon taknya-nyála összefolyik a Sorosozásban!
A románok helyében már rég kirúgtam volna, mint koszos macskát szarni!
Sámannus
Azt csinálják a románokkal amit a cigányokkal. a románok hiszékenységér is kihasználja. azoknak mondhat bármilyen hazugságot, ott abból nem lesz botrány egyenlőre.
Egyébként igen szerencsés szöveg ment e nő elvezetése alatt, a mantra ami bearanyozza a hátralévő évet. mindig jusson eszünkbe ez a nő, aki a véleményéért kiált a gumifejű szekusok ellen. Nemsokára ezeket a fostalicskákat fogják üldözni az emberek, de abban nem lesz köszönet
nezelodo
@Sámannus: 16:21 Mit csodálkozol a MANYUP hol van, ugyanilyen erőszakosan rabolta el Orbán.
herczeg0210
@quadrocopter: Be sem kellet volna engedni. Mi a f@szt keres ott?
desiro
A 90 kilós köcsögök nagyon erősek tudtak lenni egy 40 kilós lánnyal.
Lola Zsuzsánna Vörös a fasz szopók között, anyádaT és téged is meg kellene quratni pár hajléktalannal a DEMOKRÁCIA NEVÉBEN.
quadrocopter
@durbincs: Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
Te mocskos, perverz, animál szexes, beteg állat!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/07/25/balvanyos-fenyegeto-remkepeirol/
Bár csak a beszéd utolsó harmada szólt (a 13 oldalból négy) konkrétan a jövő évi magyarországi választásokról, azért az összes előzmény ide lett kihegyezve: vagyis, ha Magyarországon veszít a mai kormány, akkor rombolás, dögvész, pestis következik. Mivel a kormányfő és udvartartása – kormánynak csak erős eufémiával lehet a mamelukok hajbókoló körét nevezni, – érzékeli, hogy nem lesz elég a 100 százalék, ezért igyekszik felszítani a szavazólap-kitöltési kedvet a határokon kívül is. Mert ugyan harsogják, hogy a kormánypárti szavazók 98,9%-a kormánypártra szavazott a legutóbbi nemzeti inzultáció során, azért combos bukták karcsúsítják az „egyatábort”.
nezelodo
@aniko19490925: Kedves Anikó, törölgesse meg a szemüvegét, vagy vegye le róla a ragtapaszt, aztán talán el tudja dönteni igazam van-e. Az sem baj ha nem, azért számít önökre és a többiekre Orbán, akik egyszerű gondolkodásúak mint a faék. Ők onnan a mi adóforintjainkon megvásárolt szavazatukkal jogosnak érzik eldönteni, hogy mi, a gyerekeink, és unokáink itt hogyan éljünk. Nem is értem, hogyan képzelik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.