A háromnapos hangolás után a kitartó résztvevők végre megkapták, amiért ott főttek az elmúlt napokban, Orbán Viktor ül a pulpituson és beszél. Az MTI gyorshíre szerint: „Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, ami nagyon nagy dolog.” Az elmúlt év leg-jének tartja a V4-ek általa irányított megerősödését.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@division: De 0rbán nagyon sokat tett. Bár ne tett volna semmit! Amit eddig tett, abban nincs köszönet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Az első kormányfő az országban aki nem sirámokat hajtogat folyton hanem építkezésről, előrehaladásról beszél, azt hiszem 2018 - ban is folytatni fogja.
Perwool
Az önhittség tönkreteszi az embert.Egyszer csak észreveszed, hogy egyáltalán nem állsz fölötte senkinek és semminek, mert pont a saját otthonodban nem mennek jól a dolgok.
Perwool
@division: " hanem építkezésről, előrehaladásról beszél,"
Igen csak beszél...

"A tetteid bizonyítják, hogy ki vagy valójában. A szavak csak arról árulkodnak, hogy ki szeretnél lenni."
Nessy
A szavaink arra valók, hogy el takarják a gondolatainkat!
Akik nem itt élnek, csak a királyi - Vajna -Mészáros médiából tájékozódnak, azoknak minden be lehet mesélni!
Nem árt tudomásul venni, hogy nem csak igével él az ember!
Néha a tárgy, azaz a tárgyilagosság sem árt!
nyanya001
Persze, a szellemi rövidnadrágosokat !
papa.49
Legyen az erdélyieké vissza nehogy adják !!!
Eladott Ország
Most mindjárt megszólal Európa egészen kicsi erős embere (kicsi a bors, de hol a fenében van?) és szép szokása szerint majd Tusványoson – mindegy, hogy ilyen nevű település egyáltalán se nincsen – megüzeni nekünk, hogy a jövőben mihez kell igazodni. Sokszor elhangzik Orbánra vonatkoztatva a kettős beszéd kifejezés, pedig ez nem igaz. Nem kettős beszéd ez, hanem sokszoros. Mást mond az ő szája Brüsszelben, mást Budapesten és mást Romániában. Vagy ahol éppen van. Mindig azt hallhatjuk tőle, amit az érdekei diktálnak. Ha kell liberális, ha kell, térdrecsuhások, ha az a hasznosabb, akkor keresztény és konzervatív. Amikor az érdekei úgy alakulnak, akkor üldözi és gyűlöli a migránsokat, de amennyiben a zsebe azt diktálja, a keblére öleli őket. Hiába, ez már csak így működik az ilyen kisformátumú embereknél, akik egy nehéz gyermekkor után végre a világ urai lesznek, aztán meg kiderül, hogy a világ számukra Záhonytól Letenyéig tart, de az is csak akkor, ha keresztben mennek.
Igaz ugyan, hogy az országban állítólag hiánycikk a Xanax, de azért nézzük, mit bír kipréselni
magából a mi fénylő kiscsillagunk. Várja ő ezt a napot, erre készül egész évben. Ezért simán
várható, hogy éppen akkora baromságokat fog beszélni, mint mindig. A gond ezzel az, hogy mi
meg az év minden napján szívunk. Xanax nélkül.
eszegfu
@division: Igen, "folytatni" fogja... tudod egy foci VB megrendezéséhez még kevés a stadion -- mondta O.V. Sajnos, hiába elcsépelt dolog pl. az e.ü. helyzete, de amikor a családtagod kerül be egy ilyen intézménybe, ahol nemcsak a gépekkel, müszerekkel, ennivalóval, de most már az orvos és nővérhiánnyal is "küzdeni" kell... akkor végképp elkeseredek. Nagybátyám pénteken került kórházba légzési panaszokkal, ahol is kapott egy oxigénmaxot...kb. 24 óra mulva ment be hozzá "felcuccolva" a felesége és a nyögdéseléséből, szinte érthetetlen beszédéből jött rá, hogy a maszk gumija teljesen elszoritotta a fülét. Tudom, hogy ez nem nagy dolog, csupán figyelmetlenség, csakhogy egy 80 éven felüli ember, aki nem kap rendesen levegőt, Parkinson kóros, stb... képtelen akár elmondani, vagy megigazitani... tehát már idejük, talán energiájuk sincs az ápolóknak. Ugyhogy azt gondolom: O.V. nyugodtan beszéljen a zsebembe, aztán, ha ráérek valamikor, akkor kiválogatom...
division
@eszegfu: Sajnálom a nagybátyádat, ugye az embernek akkor fáj minden rossz igazán ha vele vagy a családtagjával történik valami rossz, de hidd el ilyenek a világ minden pontján elő szoktak fordulni.
Foci VB ugyan még nincs, de azért folyik nálunk most egy rangos sportesemény, és ez nem kis dolog, mondjon bárki is bármit.
division
@Perwool: Nem mondanám hogy Orbán nem tett eddig semmit, de aki így gondolja szíve joga.
Perwool
@division: Tudod addig amíg, milliárdokat ad a határon túlra, a közel keletre keresztény templomokra, kúr el üresen kongó stadionokra, míg itthon több millióan élnek létminimum alatt addig én nem tudok mást gondolni. Egyébként, ha minden kormányunk csak harmadát tartotta volna be amit ígértek, (beszéltek) akkor már jobban élnénk mint Svájc.
eszegfu
@division: Pontosan ezt mondom én is azzal a különbséggel, hogy én eddig is egyre lecsuszottabbnak láttam/látom az e.ü. intézményeket, pedig csak most lettem "érintett". Az is igaz, hogy nincs foci VB, de O.V.-nek az az egyetlen aggálya, hogy nincs elég stadion ennek megrendezéséhez. A vizes VB rangos esemény, csak az nem mindegy mennyiért. Véleményedet azért elfogadom... én meg továbbra is maradok annál: O.V. beszéljen a zsebembe...
nemkati
@division: De 0rbán nagyon sokat tett. Bár ne tett volna semmit! Amit eddig tett, abban nincs köszönet!
division
@Horizont: Én már annyiszor írtam arról is hogy mit nem szeretek a kormányban, mi az amit másként csinálnék, és mik azok amelyekkel egyetértek. A megélhetési szülést például nem hogy határon túl, de határon belül sem díjazom, de ennyire határozott ember még akkor sem volt eddig kormányon (na jó, voltak azért, csak ők a nép közé lövettek habozás nélkül). Helyi szinten is van baj bőven, nálunk is, de amikor végig nézek kik azok akikre lehetne helyettük majd szavazni két x - et is behúznék a mostaniakra, pedig őket is páros lábbal rúgnám seggbe. Na ez itt a baj.
division
@nemkati: Több jót tett mint rosszat, kormányok esetében más meg nem számít.
division
@Eladott Ország: Soros már van egy...
namihami
""Orbán ismét meghódította Fosványost""
Igaz, bár amennyibe ez nekünk, adófizetőknek került, nem volt egy világraszóló diadal. Jobban járt volna az ország egy vereséggel.
Ha csak az elődeit nézzük, Napóleon, Ferenc József, Hitler--szintén viszonylag sok hódítást hajtottak végre. Csak a győzelmi sorozataik vége, na az nem volt sikeres.
division
@Eladott Ország: Már ez az egy sem lesz sokáig szerintem.
Csizmás Kond
@Perwool: ..amit mostanig mondott az mind be is bizonyosodott.
papa.49
Fennen hirdeti ,,Varsó, Prága, Pozsony, Budapest egy hangon beszél,, mekkora pofára esés lesz ennek a vége, azt még nem is tudja elképzelni !!!
A lengyelek, a csehek, de még a szlovákok is bolondok lennének a saját önös érdekeikkel szembe menni Brüsszelben, a hazugovics kedvért !!!
szaboria1
@division: Nem azzal kell jönni, hogy a világon máshol is elő fordul. Amikor konganak a stadionok az ürességtől akkor nem arra kell költeni a pénz. Nem csak "eszegfu" problémázik. Én is felháborítónak tartom amikor egy életen át fizetünk az eü. hozzájárulást és amikor rászorulunk akkor nem kellő az ellátás. A férjem strokot kapott másfél hét után nem rehabilitálás történt hanem betették egy jól hangzó krónikus beteg osztályra ami nem más mint régen elfekvőként működött. Az ellátás egyszerű katéter behelyezése, be pelenkázás, szondás etetés. Napi egyszeri rendbe tétel.
Mikor meg láttam, hogy már egy hét után felfekvése lett a párom rögtön intézkedtem, hogy inkább haza hozom. Már kezd meglenni az eredménye ma már önállóan kezd enni és próbálkozik újra járni. Nekem rokonaim vannak Romániába de Őket épp nem hódítja meg Orbán Tusványosi beszéde mert ők iskolázottak, csak figyeltem Tökés szervezte az oda való embereket mert a kalapokon rajta volt a reformárus cég neve. Igaz a valós dolgokról keveset tudnak csak azt amit ott hallanak. Jobb volna ha itthon tenne igazán valami, mert csak a saját környezetem elnézve egyre jobban sok ember szegényebb lesz.
Nagyon igaz rá a közmondás "Bort iszik és vizet prédikál".
nyanya001
nepszava.us/mi-kozuk-az-erdelyieknek-a-magyar-valasztashoz/
Na ez az ami felháborítja a honi magyarságot !
Persze, semmi meglepő sincs benne, hiszen itthon is csak a széthúzást generálta
Orbán, mióta bekerült a nagypolitikába, megosztotta a haza magyarságot is,
most teljes sikerrel utáltatja meg a határon túli kettős állampolgárokat !
kokopelli
@szaboria1
Sorolja már fel valaki amit teljesített az igéreteiböl ez a szemétláda??
Az öcsémet és a bátyámat vesztettem el 12 hónap alatt! A XXI. sz-i
egészségügyi fejlettség miatt! Két évvel azelőtt az egyik sógornőmet!
Megismertem pár kórházat és rendelőt belülről! Hónapokig játszottam
mentőautót jelzés nélkül! Adtam a zsét nekik,hogy továbbadják a dak-
tarinak,mivel a nyögdíjuk ß@rra sem volt elég! A jó qrva anyjának ma-
gyarázza a büdös getzi az elért eredményeket! Minden évben többször
utazom a volt bajtársaimat meglátogatni,hullanak mint a legyek,holott
világbajnoki kezelésben résesültek? Lóf@ßt mama!
Az EU-s zsozsóból könnyed ad tovább a un "kettős állampolgároknak"
javadalmazására (a trolloknak is jut) mert azt nem kérik számon Tőle!
Ez olyan,mintha meghívnék valakit az ő pénzén mulatni! Csuti szokás,
népi szopás!?
Egy valaki mondta,amikor a nácik első felvonulását meglátta úgy 1933
táján: (lefordítva:)
"Nem tudok annyit enni,amennyit hányni szeretnék" !! aktuális...?
nyanya001
És mi van csángókkal ?
A Keleti-Kárpátok és a Prut között élő magyarság, más néven csángók. A moldvai magyarok első csoportjai többségükben Észak-Erdélybol, valószínűleg az Árpád-korban (13–14. sz.) vándoroltak ki. A következő századokban – amikor a moldvai fejedelemség a magyar királyság hűbérese volt – gyarapodott a számuk. Uralkodói szívesen fogadták a kézművességben, szőlőművelésben és udvari szolgálatokban jártas magyarországi nemeseket és jobbágyokat. A földműveseknek kiváltságokat is biztosítottak. Ennek nyoma a razes (részes) intézményben a 19. sz.-ig megmaradt. A moldvai magyarok közt találtak menedéket a Dél-Magyarországról elmenekült magyar husziták is, akiknek papjai itt fejezték be bibliafordításukat (15. sz.). A középkori magyar királyság hanyatlásával a 16. sz.-ban a moldvai magyarok társadalmi helyzete megrendült. Kiszorultak a városokból és sokat szenvedtek a török-tatár pusztításoktól.
keresztszulok.hu/regi-honlap/kikacsangok/csangok.htm

Vagy ezeket nem vehette meg a puhos kilóra ?
nemkati
@Csizmás Kond: tegnap, 19:36 :DDD
Ha így gondolod, legközelebb ne miniszterelnöknek, hanem jósnőnek választasd meg!
karma1
Nana', ha valaki bemegy a kocsmaba, es elkajabalja magat, hogy "matol egy hetre mindenki az en vendegem, etel-ital van boven, mindent fizetek, renovaltatom a falutok templomat, iskolajat, johettek szamolatlanul a magyar ingyenes orvosi ellatasert , a nyugdijert", na, akkor az nem meghoditotta a helyseget, hanem kilora megvette, es raadasul egy fillerjebe se kerult a mutatvany, mert nem a sajat farkaval veri a csalant, hanem a magyar adofizetok penzet szorja idegenben csak a szavazatokert...
Gyava fereg...
Csizmás Kond
@nemkati: ...ha eljön a szavazás jobb híján csak rá fogok szavazni...
nemkati
@Csizmás Kond: És Magyarország meg az ilyenek miatt szenvedjen, mint te??!! Remélem ezért egyszer majd megkapod méltó jutalmadat! Nektek is egy 0rbánhoz hasonló ártányt kívánok. Bár én is tudnék oda szavazni, találnék néhány odaillő mocskot.
Csizmás Kond
@nemkati: Aranyoskám...te szavazz másra ...mi a hajdermenküért kéne én is ugyanazt szavazzak mint te ?
karma1
@nyanya001: Na, a csangokat ugyan soha a budos eletben nem veszi meg kilora! Ok egy annyira buszke nemzetiseg, amilyen csak az igazi osmagyar lehetett. A nevukben is benne van: ok a "csangok", csellengok, az elmozdulo'k...Ha nem tetszett nekik valahol a rendszer, maris tovabb alltak, senkinek sem hodoltak be.
karma1
@nemkati: Hagyd, mar azt a keveset se tudja magyarul, annyira felpipasitottad az oreg szekust...Ha tudna, hogy orbannak mi a velemenye roluk, ok csak labtorlonek kellenek, es 4 evente eloveszi oket a szavazaskor, mert masra se jok. A nekik szant 50 milliardbol allitom, hogy 49 999 500 000-et ellopnak az epitkezesekkel megbizott magyar csokosok, esetleg ehberert mehetnek a sajat falujuk templomanak az epitkezesere...
De orban azt hiszi, allati ravasz, mikozben a roman meg ukran vendegmunkasok Magyarorszagon megszerzik a kikepzest, es abban a pillanatban dobbantanak is a magyar utlevelukkel nyugatra, epiteni a halodo kapitalizmust, 10-szeres penzert.
nyanya001
@karma1: A székelyektől szakadtak el... talán nem véletlenül.
Inkább vállalják a nyomort, de nem lesznek egy mocskos szavazathajhász bábjai !
Isten segítse őket, mert csak arra számíthatnak, sem a fajtájukra, sem a melldöngető
" magyarra " a putriszökevényre !
szaboria1
@nusika: Ettől a Mikolától is hányni lehet. Kórház igazgatót csináltak sz unoka öcsből aki savval akarta eltenni a szeretőjét. Rokonsága a gyógyszer ipart bitorolja. Szerintem most is háttérből Ő irányít az Ónodi is csak egy báb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.