Nem életbiztosítás Tusványoson Orbán Viktort bírálni. Egy nő megpróbálta kifütyülni a miniszterelnököt, ám a harmadik füttyrea környékén lévő nézők a hajánál fogva a földre rántották, majd szidalmazták, egy idősebb “úr” bele is rúgott.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Fasiszta Orbán és fasiszta verőlegényei. A pöcegödörben a helyük annak is a legalján!
Lepényleső
Szabad,vélemény-nyilvánítás szabadon?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/tumblr_othl6lESJO1wvy0sso1_1280.jpg
Ha pedig jót akartok, akkor kussoltok. Világos ? Nem, nem jön a fekete autó, az olyan snassz lenne. Márpedig gyáva az a nép, amelyik nem ismeri fel, hogy mekkora erő rejlik a civil összefogásban és a nyilvánosságban. Nem véletlenül hirdettek most harcot a civilek ellen, nem hiába vetették be minden szinten a megfélemlítés, elhallgattatás politikáját: ezt a mocskot csak a nyilvánosság, a civil társadalomban rejlő erő képes darabjaira tépni. Ameddig egy Horváth Andrást, és a hozzá hasonló keveseket azért lehet eltaposni, mert nem áll melléjük soha senki, mert mindenki félti azt, ami máshol elidegeníthetetlen tulajdonnak számít és fel sem merülhetne, hogy egy enyves kezű bűnbanda rátegye a patáját, addig ez lesz. Leszámolnak mindenkivel, aki útban van, aki bomlasztja a lopásra és nemzetrontásra berendezkedett NER egységé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.