Sorosozva, brüsszelezve, inkvizítorozva kampányolt Tusványoson a kormányfő, aki nem tart már az ellenzéki pártoktól. Orbán szerint ha nem ő nyer jövőre, rombolás következik az országban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már ennek a retardált dagadt törpének a józan ésszel vannak a legnagyobb problémái! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@bencemacska: Nem értem Anikó asszonyt sem, ha nem tudja rendesen ellátni Orbán gyógyszeres kezelését, miért nem fogadnak Grazból egy ápolót?
bencemacska
@Perwool: ma, 20:42
Gondolod dicsérő szón túl mer valamit mondani?
Meg a kudarcai is neki fájnak!!! (Lila foltok formájában!)
Perwool
@bencemacska: "Jogvédő (tehát pl. nem a hatvani rendőrbűnözést védő) munkatársaimnak - köztük Domján Tibornak - halmozottan titkosszolgálat-közeli személyek korábban azt állították, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó többször került kórházba amiatt, hogy Orbán Viktor agyba-főbe verhette és ezek a kórházba kerülések ismertek voltak a polgári és katonai titkosszolgálatok előtt."
hirarena.com/orban-viktor-ausztriai-pszichiatriai-kezelesei-miatt-az-osztrak-nagykovetnek-irt-levelet-tobb-nepszeru-mediavezeto_422
quadrocopter
Igen, három ellenfele van:
- a gráci pszichiátria
- a tisztesség
- a korrupció elleni valódi harc!
papa.49
Én már szinte hallom a bukfenc után a slepp mosakodását ,,tudtuk de nem lehetett szólni, a parancsot végre kellett hajtani,, na akkor ott, és rögtön kel kitekerni mindnek a nyakát !!!
Ha nem lettek volna követői nem fajul idáig a helyzet!!!
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!!A legnagyobb ellensége az országnak te vagy!!! Ennél nagyobb rombolást ami te és a csürhéd csinált nincs!!! Geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.