A sötétség és a fény erő csapnak össze Európában épp úgy, mint Magyarországon. Ördög és angyal csatája ez. És még hosszan sorolhatnánk a duális példákat - feleslegesen. Orbán sem erőltette meg magát idén: felmondta a szokásos paneleket, de a propagandán túl nem merészkedett. Hosszan lehetne sorolni, mi mindenről beszélt Orbán Tusványoson - és lesz, aki majd azt sorolja, amiről nem szólt. De mindkét irány fölösleges. Aki az elmúlt egy évben akárcsak tíz percet is hallott a miniszterelnök bármelyik megszólalásából - legyen az közrádiós észosztás vagy tésztagyárátadás – már mindent hallott. Volt itt elmúltnyolcév, bezzegmi, migránsok és Soros, vaskos brüsszelezéssel nyakon hintve. Mert ez a kormány 2010 óta mindent megtett, csak épp a demográfiai trendeket nem sikerült megfordítani. De erről nem is Orbán tehet, mert - mint mondta - "erről a nők döntenek". Úgyhogy kedves nők, tessék végre úgy dönteni, hogy szülnek. Lényegében programadó beszédként is felfoghatjuk az idei Tusványost:...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
Már előtte is egy gyáva alak volt...
silber13
Világ életében egy beszari, gyáva alak volt és az is marad! Pontosan olyan, mint a leghátul vágtató dakota harcos, akinek a legmesszebbre hallatszik a csatakiáltása, de ő maga biztos távolból szemléli az eseményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.