Az Invitel Csoport megállapodást írt alá a DIGI Távközlési Zrt.-vel a lakossági és kisvállalati üzletágát jelentő Invitel Távközlési Zrt. részvényeinek eladásáról, az Invitel csoport, a továbbiakban Invitech Solutions a jövőben az üzleti IT és telco (telekommunikációs cég) infrastruktúra piacára fókuszál. A tranzakció a szükséges versenyhatósági hozzájárulások megszerzését követően zárul. A csoport tulajdonosa az ügyletből származó pénzösszeget az Invitech Solutions fejlesztésére fordítja. A lépéssel a Digi a Telekom és az UPC mellé zárkózik fel, így a hazai legnagyobb szolgáltatók közé kerül mind az előfizetők számát, mind a lefedettséget illetően.

Forrás: into.hu
Feltöltő: vmarci21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Invitelesek! Tapasztalatból mondom, hogy a Digi egy korrekt, profi, megbízható szolgáltató. Úgyhogy nem kell tőle félni. Azt hiszem, jobban jártok!
nem tibi
@nemkati: Nagy örömmel látnám ha szét lennének jól darabolva ahogyan megérdemlik .
A mögöttünk lévő 15 évben csúnyán bedarálták a Novacom RT-t ( kb 200 munkatárs ) és beszállítói , a Hungarotel _ZRt -t ( 300 munkatárs ) és beszállítói a Pantel Rt-t ( 300 munkatárs ) és beszállítói .
Az hogy jobb lesz a Digi korszak ? Csak akkor ha a az Inviteles ősvezetők nyugállományba mennek és nem rombolnak tovább . :-(((( 1 jó megmozdulásuk nem volt 15 év alatt . :-(((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.