A rendszerváltást követő két és fél évtizedben a jobboldali szavazótábort közösséggé kovácsoló egyik legfontosabb kohéziós erő az oroszokkal szembeni mélységes utálat volt. Az Antall-kormány, a kisgazdákkal karöltve képes volt szétverni a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart, csak hogy szavazóközönségének bizonyítsa, hogy egy igazán „nemzeti kormány” nem bizniszel az oroszokkal, ha belerokkanunk sem. És bele is rokkantunk. Ráadásul Orbán Viktor egész politikai karrierjét az oroszok hazaküldésével alapozta meg és az elkövetkező években sem fukarkodott az oroszellenes kirohanásokkal. Ehhez képest ma az egész Fidesz-szavazótábor Putyin leglelkesebb híve, tőle várják a megváltást, Orbán úgy kapaszkodik bele, mint Kádár János Hruscsovba. Ma úgy kovácsolja egybe az Orbán-fan klubot az oroszbarátság ahogy régen az oroszellenesség. Az Orbán-fanklubban a másik fontos kohéziós erő az Izrael gyűlöletbe csomagolt antiszemitizmus volt. Mivel a primér fajgyűlölet manapság ezen a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Itt nem csak orbán abnormális, az őt hatalomban tartók ("rajongók") még orbánt is alulmúlják. Tölcsérrel nem lehet észt önteni senki fejébe, sajnos sokan szívunk miattuk. Nem véletlen, hogy a fővárosban nem szavaznának a fidessre és a szavazóik zöme a legkevésbé tanult emberekből áll. Ez a tény azért beszédes!
RonaGyuri
Igen a birkái még nála is fordulékonyabbak, pedig az már maga is művészet! =))
namihami
Hát nem mindegy, hogy mit mond, ha egyszer az ő szentséges szájából hangzik el? Hogy tegnap, 12 órája, 10 perce még mindezek gyökeres ellentétét mondta igaznak? Na és, akkor is a Vezér, az Isten, Allah (ja az most nem) mondta, mi több kinyilatkoztatta. A Sinai hegy az ő mondataihoz képest egy szimpla hakninak számít.
A rajongók? Nem köpönyegforgatók, egyszerűen ennyik. Mindegy mit hall, ez az utolsó parancs, mint a katonaságnál. Hiszen amelyik memóriája több, mint egy aranyhalé, az már akár ÁLAMFŐ is lehet. Elég az utolsó kettő megnézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.