Mutatjuk a termést.

Nem lennénk most a BKK helyében, a közlekedési vállalat ugyanis felbecsülhetetlen kárt okozott a saját jó hírnevének (ami eddig sem volt az erőssége).

A BKK, valamint az e-jegy alkalmazást fejlesztő T-Systems azután haragította magára a fél magyar társadalmat, hogy feljelentették azt a 18 éves fiút, aki jó szándékkal meghekkelte a rendszert, figyelmeztetve annak hiányosságaira.

Az irdatlan PR-katasztrófa nem csupán közel 30 ezer egy csillagos értékelést termelt nekik Facebookon az utasoktól, a mémek is beindultak. Íme, egy gyűjtemény a legkreatívabb háborgók munkáiból!

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

Mindenki a BKK-n sír és nevet, beindult a mémgyár is

A Kétfarkú Kutya Párt sem maradhatott ki:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@karma1: Otthon! Minő kegy! Szabadlábon védekezhet! Szakadjon rájuk az ég! Pancser társaság!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szuperek a memek, de remelem, a srac mar otthon van...
Nessy
@karma1: Otthon! Minő kegy! Szabadlábon védekezhet! Szakadjon rájuk az ég! Pancser társaság!
quadrocopter
@babp1982: A tetves gengszterrezsim mindenhonnan kitiltaná, mert "ércsük mink a tréfát, csak nem szeressük!"
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: Qva jó, megszakadtam a röhögéstől...
Desischado
Én bízom abban, hogy megehetik a saját főztjüket. Rohadtul melléfogtak, az biztos! Megérdemlik, amit kapnak, a hóhér sajnálja őket! A srácnak meg minden elismerésem!
kiring
Ha esze lett volna az igazgatónak, megköszönte, és meghálálta volna a fiúnak - ha csúnyán akarjuk mondani, lefizette volna, hogy ne tudódjon ki a hiba.
Sámannus
Moszkvában Grísáék nem jelentik az ilyet, azé szokatlan volt nekik az elegáns értesítés, de még mindig nem adták fel, hogy besározzák a gyereket, akit ezért rabosítottak.
A retek megeszi a fejüket abban a bűnbarlangban, hogyan értenék meg Európát ezek a kretének.
lópicigáspár
BKK- margójára! 1. hét, hétfő
Bevittek az előzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Főleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy 50 forintért vettem bérletet, mert súlyos hibát találtam a BKK online felületén. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipőmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.
1. hét, kedd
Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nő szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy az 50 forintért vett bérlet miatt 3 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 2 évre, mert két perccel később jeleztem a BKK felé a hibát.
1. hét, szerda
Ma kihallgattak a rendőrök. Azt mondták, bizonyítsam be, hogy nem nyerészkedni akartam a vásárlással. Mondtam hogy 300 kilométerre lakom Budapesttől. Azt mondták ne próbáljak trükközni, ők okos rendőrök, "Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk" (így mondták) és tudják, hogy akár le is másolhattam budapestieknek a QR kódot. Végem van.
1. hét, csütörtök
Kínozni kezdtek! Behoztak egy számítógépet, a hóhér a BKK oldalát mutogatta, amíg már csak az 503-as hibát lehetett látni.
1. hét, péntek
Tovább kínoznak! Mivel a BKK oldala nem jött be, arra kényszerítettek, hogy a T-Systems weboldalát nézzem órákon át. Aztán már az se jött be.
2. hét, hétfő
Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka első lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz. A falra valaki körömmel néhány régi SSL sebezhetőséget kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni... Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör a neve, még az SSL Heartbleed hibát jelezte egy állami cégnek, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért.
2. hét, kedd
Bejött az ügyvédem. Azt mondta, az "információs rendszerben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.