Akár másfél év múlva kiadhatják Magyarországnak azt a román orvost, aki tavaly rendezett vérfürdőt Nyíregyházán. A tüdőgyógyászt hazájában 3 évre és 4 hónapra ítélték, tiltott fegyverhasználat és fegyvercsempészet miatt.

 Dan S.-t hosszú évek után adhatják csak ki, hogy a gyilkosságért itthon felelősségre vonhassák.

– A két bűncselekmény miatt kapott büntetése ugyan 3 év 4 hónap, azonban ebből az előzetes letartóztatásban már leült több hónapot, ezenkívül várhatóan körülbelül másfél év múlva feltételesen szabadlábra helyezik, ekkor majd kiadják őt Magyarországnak – magyarázta a férfi ügyvédje, Lucian Negrutiu.

Az ügyvéd elárulta, hogy a férfi korábban labilis állapota az ítélet után valamivel jobbra fordult.

A férfi augusztus utolsó napján berontott egy család nyíregyházi otthonába, és rálőtt az ott élő házaspárra, hét­éves ikergyermekei szeme láttára. Az asszony azonnal meghalt, az apa, bár súlyosan és maradandóan sérült, túlélte a vérengzést. Kiderült, hogy a román tüdőgyógyász azért gyilkolt, mert viszonzatlanul szerette a családanyát, akivel egy kórházban dolgozott. A férfi brutális ámokfutása után hazájába menekült, végül egyik ismerőse lakásán fogták el.

Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon mekkora büntetésre számíthat a férfi, ugyanis Dan S. állítja, hogy spontán cselekedett, de akár életfogytiglanra is ítélhetik.

Forrás:Blikk.hu Címlapi fotó: Steven E. Frischling/Getty Images)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mert ugye migránsok nincsenek ma Magyarországon Orbánék szerint. Áh dehogy csak gyilkolásznak.
Jozefina
Miért is kell várni 1,5 évet a kiadatására???
maci0427
Sok mindent írtak már meg a sajtóban ! Ha az egyik is igaz,akkor ez egy szerelmi háromszög volt ! Előbb utód,pedig választani kell és általában a nőnek ! A hoppon maradt férfi,meg megcsinálhatja a balhét ! De mondjuk a felszavazott is férfi is...! Nem hiszek abban,hogy itt csak a férfi a hibás a kialakult helyzetért ! Igaz az a közmondás,hogy... " A Szerelem Öl - Butít - És nyomorba dönt " ! Amúgy az egészségügyi intézményekben gyakran van ilyen Orvos Nővér - Asszisztens kapcsolat , akár futóban akár tartósabban ! A lehetőség adott és nagy a kisértés !!!
nezelodo
@maci0427: Gondolom, Te sem hiszed, hogy egy ilyen kapcsolat miatt gyilkolni kell? Amúgy nem tudom mit gondolt, mit kap, kormánykitüntetést?
maci0427
@nezelodo: -- Sajnos a szerelmi háromszögben benne van a tragédia is ! Voltak erre példák máskor is , nem is kevés... ! Ezért kell nagyon jól meggondolni azt,hogy mikor - kivel flörtölünk és mikor kivel létesítünk szexuális kapcsolatot és mikor - merre kalandozunk el ! De a kérdésedre válaszolva :...Nem,nem kellene ezért ölni,de lehet,hogy én is és Te is vagy mások is ezt tennénk sajnos abban az idegállapotban,erről az " agytudós orvosok " tudnának többet elmondani, de egy súlyos testi sértés is benne van a pakliban..., de nem is kell ehhez megcsalás,elég egy féltékenységi roham is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.