Döbbenetesen drágán vitte el egy cég egy győri sportesemény étkeztetési pályázatát. Közben valami bűzlik Óbudán is. A zsíros megbízások körül kevés a tiszta verseny a közétkeztetésben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha egyszerű a megfejtés, a helyi cég BŐVEN OSZT, VISSZA, MÍG A NEMZETKÖZI EZT NEM TENNÉ !!!
Borka falván így mennek a dolgok !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Marha egyszerű a megfejtés, a helyi cég BŐVEN OSZT, VISSZA, MÍG A NEMZETKÖZI EZT NEM TENNÉ !!!
Borka falván így mennek a dolgok !!!
1magyar
@papa.49: Na nehogy már nemzetközi kapja meg! De azért lehet, hogy magyar is lett volna még.A nemzetközi megeteti a "szart" velünk, látszik a termékekből mekkora különbség van a hazai és az itt árultakból.
human
Kicsit bizonytalanok a 2018-as választási eredményben ezért ott lopnak ahol csak tudnak.
Sanyi2015
A nemzetközi cég 900 ft ért vállalt korlátlan fogyasztású svédasztalos étkezést úgy, hogy ebben benne van a konyha bérlése, felszerelése, munkabérek, szállítás , adók. Ez azért irreálisan alacsony...
szaboria1
Mit vártunk a fideszes pm.-nek kivan adva mindegy kipályázik még a haverokon kívül annak kell nyerni és kész.
namihami
@1magyar: Szerinted a ""magyar"" nem ugyanabból a ""sz@rból"" készíti el, amiből bárki más?
Egyébiránt, mikor néztél már körül egy CBA vagy bármelyik kiskereskedő raktárában? Mit gondolsz, ott csupa, tegnap még földön-fán lévő árut találnál. Ugyanabból a nagykerből, Metroból szerzi be az összes áruját, mint a többi. Nézd meg a kisboltok áruját. Ugyanaz a cimke van rajta, csak a hiper eladja az egy rúd felvágottját 1 nap alatt, a kisboltban pedig már diszkrét zöld karikával találkozhatsz a párizsi széle körül, mire elfogyna.És a hipermarketek (nem mind) még ki is hagynak a láncból egy-két lépcsőt.
lusta
@Sanyi2015: A hazai viszonyokat és visszaosztásokat, alkotmányos költségeket ismerve valóban irreálisan alacsony ár, de a nemzetköi céget nem érinti sem a visszaosztás, sem az alkotmányos költség, így még szép nyeresége is van benne, amit valóban pofátlan módonmég ki is visz.
quadrocopter
...és hogyan meg tudnak sértődni, amikor a Geci a mocskos pofájába kapja a korrupciós vádakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.