Az összes sajtótermék teljesen véletlenül ugyanazt emelte ki az Orbán-beszédből. "Úgy látszik, a tusványosi Orbán-beszéd helyes értelmezése, a hangsúlyok és a fő üzenet megtalálása nem gyerekjáték, úgyhogy minden sajtóterméknek álcázott pártszócsőnek érdemes szóra szóra lemásolni a Fidesz.hu – vagy a pártiroda vagy a Rogán-team vagy a jóégtudja ki – útmutatását" - írja a magyarnarancs.hu, miután észrevette, hogy az összes állami, ill. pártközeli média ugyanazt tartotta érdemesnek kiemelni a miniszterelnök beszédéből. A címek, mint azt a hetilap portálja számos képpel bizonyítja is, egytől egyig azt szajkózzák, hogy a 2018-as választások tétje az: Brüsszel végrehajtja-e Soros tervét a menekültek betelepítéséről, a határkerítés lebontásáról. Függetlenül attól, hogy eddig sem Orbán, sem a hozzű hű lapok nem bizonyították, hogy "Brüsszel" Soros György bármilyen tervéhez is asszisztálna.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A szolgai, kritikátlan másolas nem más, mint az ócska párt-hírharangok küzdelme a létért és a léért!
Az "alternatív tények" legalja!
namihami
""teljesen véletlenül...""?
Ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy fideszéknél a médiában van olyan, hogy véletlen.
Mindennap etetni kell az egysejtűeket, mert különben beszárad az agyuk és a következő ""Szabadnép-félóra"" már terméketlen talajra fog hullani. És akkor mi lesz, hogyan érik el a kétmillió plusz határontúli rajongó számot.
RonaGyuri
ugyan már megkapták utasításban! =))
peterkelemen
Orbán talpnyaló firkászai. Hitler idejében is így ment ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.