Jabronka Richárd vagyok, vállalok minden felelősséget, ami a leírtakért terhel, de ha ezt a nyílt levelet nem tenném közzé, úgy érezném, hogy meghazudtoltam magam. “Kedves” Borbáth Áron! Igen, leírom a neved, sőt hogy mindenki megjegyezze, újra megteszem: Borbáth Áron. Ez a név László Petra után ugyanúgy be fog égni a köztudatba, ahogy a menekültrugdosó félőrülté. Ha valaki esküvői fotóst keres majd Erdélyben, a Borbáth Áron névre nem azt fogja kiadni a Google, hogy egy megbízható, remek szakmai kompetenciákkal bíró személy, hanem hogy egy nőverő, hajtépő, aljas szemétláda. Ez vagy és semmi több! Ezt te is pontosan tudod, hiszen nagy nyilvánosság előtt kértél bocsánatot. A Facebookon, mielőtt Magyarország igaz magyarjai nem trollkodták volna szét a profilod, ezt írtad: “Ami ma történt, tudom, elfogadhatatlan! Elnézést kérek, nem így kellett volna eljárnom!” Te is pontosan tudod, hogy ez egy kamuszöveg. Ha nem kap lencsevégre egy fotós, ha nem készül rólad felvétel,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes, helyre kell tenni egy mocskos, szarházi, hátulról bátor hulladékot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Helyes, helyre kell tenni egy mocskos, szarházi, hátulról bátor hulladékot!
Cefi
@quadrocopter: A kurva anyját rángassa a hajánál fogva, meg a fideszkurva luvnyáját.
quadrocopter
@Cefi: Így bizony! Egy mocskos orbánista büdösboigár!
quadrocopter
@durbincs: Mi van köcsög, ma sem akarnak megdugni és zaklatott vagy?
Profonn
@durbincs: Már elnézést, de maga beltenyészet, hogy ennyire hülye ?
nezelodo
Nem csak azért tett ilyent, mert neki ez természetes, hanem azért, mer ezt várja el az anyaország beli, neki nagyon tetsző párt szellemisége.
A nyolcvanas években egyszer-kétszer megfordultam odaát. Csoporttal mentünk, mellénk osztott ottani "politikai munkatárs" is magyar volt, ugyanúgy azok is akik azonnal eltakarították az aradi emlékműről a virágainkat, azok is akik feljelentettek, mert beváltottam a szállodában húsz márkát, és azok is akik kirámolták a szobánkat, amíg kimentünk a városba. magyarok voltak azok is akik ballonkabátban párosával az ablakmélyedésbe húzódva kihallgattak bennünket, a Vajdahunyad várában, és azok is akik a szállodában visszatartották az útlevelünket, hogy ne mászkáljunk a városban. Na engem hagyjanak ki Orbánék azok sorából akiknek a hősi eposzokat szájtátva kellene hallgatni róluk, és a szívnek meg kellene szakadni. És ők se higgyék,hogy kellenek nekik, csak eszközök, hogy a szavazataikkal bebetonozzák ezeket a gengsztereket a hatalomba, aztán tesznek rájuk, hiszen kifizették a szavazatokért a júdáspénzt.
Profonn
@durbincs: Látom a stílus nem javult az elmúlt pár percben ! Szívesen kihívnám egy szellemi párbajra, de olyannal nem kezdek, aki e téren fegyvertelen.
quadrocopter
@Profonn: Primitív állat a veréb, csak az időd megy el - meg nekem is! Mivel eddig egy értelmes mondwtot sem produkált, ezért az a célja, hogy széthúzza a kommenteket, lefoglalja a kritikus kommentelőket! Ezért kapja a júdáspénzt!
Pálinkafőző Rézüst
@Profonn: Tiszteletem Elnök úr! Ismét tisztán látja a helyzet mibenlétét! :)))
Profonn
@Pálinkafőző Rézüst: Miniszer úr, hát még erre is van ideje ? Gondoltam, hosszabb kihagyás után benézek, de rögtön az első hírnél belebotlottam tanult barátunkba.
Profonn
@durbincs: Ha megengedi, egy az egyben idézném kincset érő szavait ! "maradjuk abba,szimplán buta? ok"
Pálinkafőző Rézüst
@Profonn: valóban túlképzett! Ez nekem is feltűnt! Esetleg kulturális miniszternek???
quadrocopter
@Profonn: 30 deka karajnak magasabb az IQ-ja, mint ennek a génhalmaznak, ne is fáradj vele, a Lendvayból mindig a legprimitívebbet küldik az oldalra!
Nessy
Amennyiben nem élő személy, hanem program, akkor pancser volt a készítője! Ennél még egy demens, analfabéta alkoholista is komolyabb szókinccsel bír.Ha pedig élő személy, hát ez van, ezt dobta neki a genetika.
kokopelli
@Profonn!
Ez a "Matula" nem valami szláv menekült? Mit szakíthat le a Zorbán
nevű ßoptatójától! Vagy alul kezdte a portásnál!? Jó útja lehetett,de már
ki kellene űriteni,mert túlcsordul,és csupa trutymó lesz minden! :-)
quadrocopter
@Nessy: Nem program - szerintem - mert időnként lazább szar is elhagyja a végbélnyílásával egyező szájnyílását, csak kifogy a szókíncse és ilyenkor bemásolja az értelmi képességei felső határát!
kokopelli
@quadrocopter: "durbincs matula" hivatásos kommentßopó más oldalakról ! Osz ennyi! :-)
quadrocopter
@kokopelli: Végtelenül primitív barom, a Gallaxis elmaradott idiótája!
kokopelli
@quadrocopter: .-..-.."durbincs hazamenni "..."durbincs haza.." :-(
ET: "durbincs nyasgem,durbincs nem kell"... így gondoltad? :-)
nezelodo
@kokopelli: Oszt ezek fikázzák a Győzikét, hogy nem akar kapálni. Ő is kerüli az alkotó munkát, bár meggyőződésem a látottak alapján, hogy a polgárokat egymás ellenségeivé tevő Orbánnak ez a módi a zseniális alkotás, élete értelme, a selejt génjeinek hozadéka. Aztán csodálkozik, hogy leelmebetegezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.