Ti akartok minket kultúrából, humanizmusból vagy ki tudja még miből oktatni? Miközben tétlen nézitek, amint egy férfi egy nőt nyilvánosan megaláz? Tusványoson a magyar-magyar kulturális színvonal a béka segge alá csúszott, mint mindig ilyentájt. Egy elmebeteg, önimádó és önjelölt messiás Európa megmentéséről és Magyarország felemeléséről szónokolt, a hozzá hasonló értelmi színvonalú, bárgyú magyar nyelvű hallgatóság előtt, miközben egy magyar lányt a hajánál fogva ráncigáltak, a földre tepertek, mert fütyülni mert őfelsége jelenlétében. A botrány nem fajult – szerencsére – odáig, hogy kezével érintette volna az érinthetetlent, így aztán Orbán Viktor szelleme szabadon szárnyalhatott akkor is, amikor a lányt ismeretlen civil ruhás tahó leteperte, majd hátratekert kézzel elvezette. Végül is nagyon rendes volt, mert – szerintem – a jelenlévőktől nyugodtan hasba is rúghatta, arcul is üthette, akár meg is erőszakolhatta volna. Erdélyi (fél)testvéreim közül senki a védelmére nem kelt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy nagy "előnye" van ennek az incidensnek. Most erről írnak, beszélnek és nem a fényestekintetű személyiségzavaros zagyva hablatyáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@magyarbakancs: ..már gyerekkorunkban élcelődtük:
-Haverod vagyok az utolsó petákodig! :-)
...
...nem is gondoltam volna,hogy a székelyek szemétládák!
..olyan "coole viccek" alanyai voltak...szomorú :-(
kokopelli
@karma1: ...jó a cikk,csak nem tudom,hogy az írója honnan veszi a "féltestvér"-t?
Fogadott,megtűrt, megszokott,egyszerűen elfogadott fogalomként,..stb,stb..? :-)
Joccakát! :-)
human
@peterkelemen: Elvárod a külhoni magyaroktól, hogy az utcán tüntessenek Orbán ellen mikor itthon Horváth András mellett, a NAV korrupt működése ellen csak pár ezren tüntettünk Budapesten a legnagyobb ellenzéki városban? Ezért nem is tartom reálisnak az elvárásod a külhoni magyarokkal szemben. Jelentős részük nem ment el szavazni, ez is valami.
lampa laz
@szaboria1: Azért az jó, h a fiatalokat nem érdekli ennek a baromnak a szófosása, így kénytelen a tűkepap toborozni bámészkodókat. Azok nagy részének meg mindegy, h punnyadt agyú mit lök nekik a vályúba.
libellle
@Jozefina: Na az viszont már nagyon szellemi szegénységre utal amennyiben valaki akinek esze nincs az észt ostja. Még dramatikusabb a helyzet azoknal akik meghallgatják. Akkor bizony szerintem baj van ott a székelyekkel. Az internet világában mindenröl tudomást lehet szerezni. Amennyiben valakik nem akarnak ilyet tenni ott bizony nagy a szegénység a szellemi szegénység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.