„Forró idők” közeledését jósolta az Országgyűlés elnöke egy felvidéki fórumon, arra célozva, hogy a Soros György által finanszírozott civil szervezetek erőszakos cselekményeket készülnek elkövetni, hogy utat nyissanak a menekültek Soros által vezényelt kötelező betelepítésének. A provokációt emlegető Kövér László ezt a várakozását több megszólalásában is elismételte, ráadásul a kormánypárt szócsöve, a Magyar Idők már június elején foglalkozott a nemzeti szuverenitást aláásó provokatív akciók lehetőségével. Mivel a civilek kifejezetten erőszakmentes megmozdulásokban gondolkodnak, felmerül a kérdés: valójában mit akar elérni a kormányoldal az előzetes vádaskodással, és meddig megy el a fenyegetőzéssel?

(Forrás: 168 óra)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hova bújjak félelmemben ? A kun paraszt Kövér ölébe ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Hova bújjak félelmemben ? A kun paraszt Kövér ölébe ?
Jozefina
"A köteles beszéd „félremagyarázásáért” soha meg nem bocsátó Kövér „polgárháborús pszichózisról”, „nyílt törvénysértésre buzdításról”, „utcai zavargásokról” és a „piszkos munkáról” is beszélt, amit tehát a civilek végeznek el Soros György előretolt helyőrségeként a tehetetlen magyarországi ellenzék helyett."

Mindezt a fidesz-kdnp provokátorai fogják elkövetni a tek és pintér háttérmunkájával!!! Csak azért, hogy erdogan példáját követve a nagy isten kihirdesse a rendkívüli állapotott, így választások sem lesznek!!!
Nessy
@Jozefina: nekik még gondolkodni sem kell, csak előveszik a 2006 őszi magyar zászlókat, kereplőket, mini akasztófákat, csinálnak pár molotov koktélt, és már kész is a "civil zavargás". Ezt ugyan nem Soros fizeti, hanem pártunk és kormányunk, van neki miből! Cél szentesíti az eszközt!
Qqberci
@justhpeter: Inkább rúgnád tökön...
eugen4402
Tényleg nincs egy komoly, felnőtt ember a Fideszben, aki leállítaná ezeket a nevetséges-szánalmas Soros rémisztgetéseket??? Hetek óta ellenkező hatást váltanak ki, csak lejáratják magukat!
Nessy
@eugen4402: Az a baj, hogy az illiberális ( bigott, szervilis) híveket a józan ész messzire elkerüli, és bizony lelkesen gyűlölnek mindent és mindenkit!
Ma Sorost, ha holnap Orbánék kiplakátolják Batmant, vagy a Pókembert, akkor azt!
quadrocopter
Napirenden kell tartani a birkarettegést a csordában a hatalom - és vagyonvesztés kilátásba helyzésével!
eugen4402
@Nessy: Minden szavaddal egyetértek. Mivel bonyolultabb emóciókra nem képesek, a két elemi érzelem alapján működnek: Vagy imádnak, vagy gyűlölnek.
Primitív élőlények, akik hatalmi dölyffel akarják kompenzálni hiányosságaikat...
lusta
Ilyen a magyar birkatársadalom.
A lengyelek addig balhéztak, míg a a KE megvétózta a bíróságok függetlenségét megszüntető törvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél