A BKK vezérigazgatója szerint késve kapták a levelet, a hacker bemutatott egy képet, amely ezt cáfolja. Az ellentmondást nem most oldják fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kell ezen tovább rugózni, Bunkóczi bedobott egy ordas nagy hazugságot, hogy kimagyarázza a faszságát, pofába kapta a srűc íméles igazolt igazmondását és most tanakodnak az újabb faszságon higy kimásszanak a szarból!
Ez már csak pusztán gerinc (és annak hiánya) kérdése!
quadrocopter
@durbincs: Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
bencemacska
@quadrocopter: ma, 16:19
Egy kis adalék "Bunkóczihoz":
" A VS.hu által megkérdezett közlekedéstudományi szakértő Dabóczit azért is jó választásnak tartja, mert ettől javulhat a főváros és a kormányzat viszonya, így több uniós pénz juthat fővárosi közlekedési programokra. Dabóczi egyébként széles körű szakmai múltjában tapasztalatokat szerzett az elektronikus jegyrendszer bevezetéséről is, ami a BKK előtt álló egyik nagy projekt." /2015. december 5./
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
@bencemacska: Röviden: Bunkóczi jó pártkatona, a többi csak maszlag, körítés!
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.