Több százan tüntettek a BKK épülete előtt a gyanúsítottként elvitt 18 éves hacker mellett, aki a BKK online jegyvásárlási rendszerét feltörve 50 forintért vett magának bérletet. Bár a BKK és a T-Systems is elnézést kért, ez nem hatotta meg a tüntetőket, ám tudósítónk szerint a tüntetés elég összevisszára sikerült, a hangosítás is csapnivaló volt. Mutatjuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nem az orban rezsim tenne mindenhova oda a mocskos kezet, akkor senki sem emlitene oket. De mivel ma mar a 2 eves ovodas elelmezese is orban kezeben van szemelyesen, ezt most sem lehet figyelmen kivul hagyni.
Kedves hvg.hu, a hangositas milyensege minositi szamodra a tuntetes tartalmat, lenyeget? ELeg szomoru ez... Mintha Petofi a kardok elessegen lamentalt volna...
Az fel sem merul benned, mint hiteles (meg hiteles) sajtoorganumban, hogy esetleg azt forszirozd, hogy "tenyleg, a T-System hibazott, oriasit, akkor a BKK miert is nem vonja vissza a feljelenteset?" Miert kell ezert (is) egy tuntetest szervezni a 18 eves srac mellett? Nem is lepsz fel a rendorseg akcioja miatt? Ezek mar mind termeszetes dolgok nektek?
Te ne berletet, hanem szegenysegi bizonyitvanyt valts ki magadnak, kedves hvg.hu, leginkabb arra van szukseged, es arra vagy minositve is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.