Kijelöltetett az új célpont, akit minden téren, eszközzel hitelteleníteni, ellehetetleníteni kell: a megmaradt maréknyi újságíró, akik megpróbálnak igazi kérdéseket feltenni. Nem illenek bele Orbán nemzeti arculatába, vesszenek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ez a retek meg dicsekszik is azzal, hogy kinyirta a sajtoszabadsagot...
Jol vanm, rofi, besoporhetsz ezert az erdogantol egy vallveregetest...
Akkor a putyini forgatokonyv szerint most jon majd az internet bedaralasa?
dejcstompika meglebegtette az internetezes afajanak a lehetseges csokkenteset, na, akkor az is csak valamilyen beetetesre lesz jo, azt mar latom. Most fogjak listazni az internetezoket...Es amikor mar mindenki bedolt nekik, akkor sitty-sutty ; megvagjak az egeszet... Ahogy putyinka teszi oroszorszag anyacskaban...
Pedig valami mast tehetnenek a sajat anyajcskajukkal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És az a kifejezés, hogy ""Nemzeti tulajdon"", orbánul azt jelenti, hogy az ""Enyém"". Persze a többivel egyetemben. A nemzeti tulajdonba lassan az ország negyede beleértendő.
peterkelemen
Orbán és fasiszta rendszere. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra (Fidesz) támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus.

A fasizmus ideológiája következetesen hangoztatja az állam elsődlegességének elvét. Lásd kőzművek államosítása és a stb. Benito Mussolini és Adolf Hitler egyaránt maguk személyesítették meg az államot és ennek alapján megkérdőjelezhetetlen hatalmat igényeltek és gyakoroltak. Magyarországon ezt a szerepet Orbán Viktor tölti be. A fasizmus bizonyos elméleteket és terminológiát a szocializmustól kölcsönzött (Orbán anno KISZ-titkár és besúgó volt), de azzal ellentétben az emberi társadalmon belüli fő ellentéteket nem az osztályok között találta meg, hanem a nemzetek és az emberi „fajok” között. Orbán állandóan más fajokra mutogat és ellenségnek állítja be az összeset. Lásd például a menekültek kollektív elítélése és antiszemita Soros ellenes náci pártpropagandája, amivel kiplakátolta az egész országot. Most már sunyi zsidó ellenes náci pártpropagandákat folytat.

A gazdasági életben a vegyes gazdaság mellett szállt síkra, amelyben jelentős állami tulajdon és állami beavatkozás mellett nagy teret kapott a nemzeti tőke (Orbánék másról sem beszélnek), beleértve a nagytőkét is. A nemzetgazdaságban az önellátásra és a függetlenségre helyezték a hangsúlyt, ehhez igénybe vették a protekcionizmus eszközeit is. A fasizmus fő ellenségének a szocializmust és a kommunizmust tekintette, de időnként kritikus volt a kapitalizmussal szemben is, egyfajta „harmadik utat” javasolva a kapitalizmus és a marxista szocializmus között.

A fasiszta országok...
namihami
@magyarbakancs: Annak is a kemény '60-as évek elején tapasztalt formájába.
kisrigó
@karma1: Sajnos, nagyon igaz minden, amit leírtál. Eddig is ez volt az irány, hogy lejáratni, ellehetetleníteni a másként gondolkodókat. De úgy látszik nem volt elég nekik, "nemzeti" mázba burkolták a bekebelezéseket. Mi jöhet még? Pénz nem számít (nem az ő pénzük!), tisztelet a még kitartó publicistáknak! Valószínűleg a média tulajdonosokat próbálják megvenni vagy lejáratni még a szomszédjukat is! Megvetés az aljas intézkedéseiket teljesítőknek!
karma1
@kisrigó: Sajnos, egyre kevesebben vannak, hiszen ha a daralo egyszer beindul, akkor mindent bedaral,... Tuti, hogy valamiben mesterkednek a dejcstompikaval, mert kulonben nem lebegtettek volna be egy kis hirecskeben, hogy csokkenhet az internet afaja,...Miert eppen most? Es mennyivel? mert a masik cikk meg eppen azt taglalta, hogy putyin mar majdnem teljesen felugyeli az egesz internetet Oroszorszagban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.