Mi a magyar siker, ha nem ez? Idén eddig a Konzum részvényei 1820, az Opimus részvényei pedig közel 254 százalékot erősödtek. Mészáros Lőrinc cége fél év alatt megötvenszereződött, ezzel pedig a Konzum a csúcsra jutott, most ott tart, hogy a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában. Erről értekezik terjedelmes cikkben a Blommberg, na meg persze arról, hogy is sikerült Mészáros Lőrincnek ez a csúcsra törés. A lap nem felejti el, honnan tört fel Mészáros, megemlítik, hogy gázszerelőként indult mesebeli karrierje. Kitérnek arra is, hogy a Konzum szárnyalása akkor indult el, amikor a felcsúti milliárdos részesedést vásárolt benne. A cikk írója abban viszont nem biztos, hogy Mészáros azért lett ennyire sikeres, mert ahogy ő mondta, “talán okosabb mint Zuckerberg”, sokkal inkább az egykori iskolatársát, Orbán Viktort látják a hirtelen jött siker mögött.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval a Bloomberg se hulye... Csak a magyarokat nezik a sajat hazajukban hulyenek, akik meg elhiszik, hogy aki viz-gazszerelokent kezdi az eletet, a csodkozeli vallalkozasabol oda kerulhet, ahova most a mehszaros...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Most olvastam el az eredeti cikket. Profi módon összeszedte a cikkíró az összes disznóságaikat. Szépen rávezeti az olvasót, hogy valójában folyamatos lopásokkal szerezte vagyonát. www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-25/what-s-boosting-the-world-s-best-performing-stock
Aki Én
@karma1: Az a helyzet, hogy minket nem csak hülyének néznek, de azok is vagyunk. Ahol ezt a nyilvánvaló rablást zökkenőmentesen meg lehet tenni, ott igen súlyos társadalmi problémák vannak. Az a társadalom tájékozatlan és végtelenül ostoba.
Aki nem érti mi megy itt, aki Mészáros zsenialitásáról beszél vagy elnézi ami történik, sőt pártolja, az minimum hazaáruló.
Ennél nyilvánvalóbban lopni, csalni, hazudozni már nem lehet. Ezért bátran kijelenthetjük, a helyzet reménytelen. Ennek szép és csendes vége nem lehet, az totál kizárt.
karma1
@Aki Én: Szia,! Nagyon hianyoztal...:o))) Sajnos, nagyon ugy van, ahogy mondod, de en meg mindig bizom abban, hogy a magyarok inkabb felrevezetettek, - es talan a nagyon idosek kozul meg elnek sokan, akik alulmuveltek -, es nem annyira butasagbol dontenek ugy, hogy orban az Eloisten... Tudod, ha belenezunk a fidelitas-ba, akkor az ottani fiatalok ugyan nagyon sotetek, viszont szinte mindegyikuk otthonrol hozza a maga iranyultsagat,: ahogy annakidejen kover, orban azert lett KISZ titkar, mert apuka is parttitkar volt, es ugye templom helyett inkabb partgyulesre jartak, hiszen pont orban es kover apjanak a "fenykoraban" a parttitkarok voltak ugyanazok, mint most ok (orban, kover, tomjenzsoti, szoval most a fidesznyik partvezetok vannak abban a helyzetben , mint annakidejen a faterjuk a kommunizmusban)

Szep vege mar semmikeppen sem lesz, mivel orban, lazar es posvanyoson a golyofeju nemeth is bezengte a "forro veszelyes osz" esemenyeit - ahol lehet, hogy bevetnek valami torok receptet egy elfojtott orban elleni puccsra...Es akkor a valasztasokig johet a szuksegallapot, ami normalis korulmenyek kozott 6 honapig fenntarthato, de ha orbanbasi ugy latja, hogy terrorveszely van, akkor ezt meghosszabbithatja (atnyomja a parlamenten), es meg azt is megteheti, hogy a szuksegallapotra valo tekintettel a valasztas elmarad, es o automatikusan marad a kormanyfo. Megteheti, hiszen elutasiotta azt a torvenyjavaslatot, amivel maximalnak egy ember miniszterelnokseget 8 evben... Nana, hogy orban ezt nem tamogatja. Ha viszont elmarad jovore a valasztas (mert orban belatja, hogy 10 honap mar keves arra, hogy uj valasztasi torvenyeket talaljon ki es fogadtasson el a parlamentben ), akkor a kovetkezo 4 ev mar eleg lesz neki arra, hogy kivezesse a magyarokat az EU-bol.
Ha nem lesztek odahaza esznel most, es nem rugdaljatok ki a lusta honfitarsaitokat a karosszekukbol, hogy a sajat erdekukben faradjanak el a szavazohelyisegekbe, akkor a fent emlitett forgatokonyv fog eletbe lepni...
Aki Én
@karma1: Drága vagy, köszönöm.
Ijesztő, de reális esély. Bármire képesek, efelől ne legyen kétségünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.