A hétfői “Egyenes beszéd” egyik vendége Veres Gábor újságíró volt, szülői minőségében. A történet, amit elmondott rémisztő, borzalmas, megdöbbentő. Egy fiatal pár balesetet szenvedett gyerekével belülről tapasztalták meg, mit jelent az, hogy „világszínvonalú magyar egészségügy ”. Miskolc egészségügyi ellátása sem más, mint az országé általában.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
SZÉGYEN! Világ viszonylatban Magyarország a legutolsók között szerepel az egészségügy területén is. Már Bulgária is megelőzi!. Health Care Index >> www.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp
vadnarancs
Javasolnék még több stadiont, meg kétévente olimpiát. Gusztustalan!
quadrocopter
Ugyan már, Mészáros jól (el) van, nem folyik orrából a víztiszta folyadék ( jő, szigetelt az agya) ha egyik nap nem jut milliárdokhoz, akkor az Állami Egszségügyi Központ ( luxuskórház közpénzen a döglegyeknek!) kivizsgálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.