A Fidesz alelnöke kedden azért tartott sajtótájékoztatót, hogy "értékelje" a fideszes miniszterelnök tusványosi beszédét. A megszokott sorozás és migránsozás után jöttek az újságírói kérdések, ami a beszámolók szerint kisebb szájkaratéba fulladt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Németh-Primitív-Dagadt-Pacal hozta a szokásos, a fenyőtoboznál 1 fokkal magasabb IQ.-ját!
A hordában szokás, hogy mindig a legmarhábbakat tolják a mikrofon mögé?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Németh-Primitív-Dagadt-Pacal hozta a szokásos, a fenyőtoboznál 1 fokkal magasabb IQ.-ját!
A hordában szokás, hogy mindig a legmarhábbakat tolják a mikrofon mögé?
Clavigo
Újságírói kérdések ennek a " szellemi világítótoronynak " ( from Csepel ) ??? Inkább egy talicska moslékot kellett volna eléborítani,,,kérdések nélkül...oszt jó napot.
simmering73
Azért félelmetes, hogy a magyar politikában micsoda szar emberek vannak. Csak halkan jegyzem meg, hogy a népet is minősíti, hogy ilyen alja maffiózókat megtűr az ország élén immáron hetedik éve.
CsipkeRózsa
Az a leginkább felháborító, hogy ezt, és a többi hasonló fenyegetést szégyen nélkül, pofátlanul merik tudatni az újságírókkal és az olvasókkal. Még gondolatban is aljas dolog, de kimondva, gyalázatos.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Előre fenyegetk a szabad másként gondolkodást! Rühes patkányok, jól eltartatva magukat!
nemkati
Minden gondolatomat leírtátok. Pedig ennek a valaminek a leírására igazából nincsenek szavak. Ezek a jelzők mégcsak meg sem közelítik a pontos jellemzését a dagadék hernyónak. Legszívesebben egyszer (örökre) összezárnám ezeket rezsibarommal, habonyszemétládával, kovácszoltánszaralakkal, tuzsongenyóval, halászpofátlannal, lázárcsökevénnyel, szíjjártónyökögővel, kocsismátébékafütyivel, rogánhazudonccal, matolcsyharácsolóval, 0rbánmocsadékkal, és a többi pondróval. Beszéljék meg egymással, hogy kellett volna becsületesen a hazájukért dolgozni.
nemkati
@Horizont: Nincs az a minősítés, ami pontosan találna, mert mindegyikük minősíthetetlen!!! És akkor még a két bajuszosszart nem is említettem. Melyik melyik? Versengjenek ők, melyikük a bajuszosszar1 és melyik a bajuszosszar2.
kokopelli
@quadrocopter: (15:37 múlt hét)
Vasárnap voltam a zerdőben "reggelisétálni" és arra hogy elmeséltem az írá-
sodat a fenyőtobozok hangosan tiltakoztak! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.