A "kritikus biztonsági helyzet miatt" csak csoportosan és kizárólag nappal közlekedtek a magyar vívóválogatott tagjai az elmúlt napokban Lipcsében, a vívó világbajnokság helyszínén - hangzott el a köztévé Híradójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy halk kérdés. Csak és kizárólag a magyarok rettegtek, a többiek nem? A helyi lakosok mit szóltak? Vayg senki nem beszélni dajcs?
Itthon még nem találkoztak lármázó, illuminált társasággal? Nem járnak este a bulinegyed környékén?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Andersen lassan jelenthet csak a fityfaszos csürhének.:-)
peterkelemen
Köztévén mi más hangzana el? Ezzel etetik az amúgy is agyhalott híveiket.
JAJMÁR
Nagy szerencse, hogy éppen ott voltak a mi hős, bátor bajnokaink. Karddal az oldalukon :)
quadrocopter
"...a valószínűleg migránsokhoz köthető rendbontások " - hát persze, hát hogyne, senki nem látta?.

"Szerinte a németországi városban rendszeresen volt hangoskodás, tülekedés, látták, hogy valaki egy nagy bozótvágóval hadonászott, de tanúi voltak annak is, "amikor egy színes bőrű ember el akart rabolni egy fehér hölgytől egy két-három hónapos csecsemőt".

Aha és senki nem hívta az amúgyis készültségben lévő német rendőröket és a cinkos sajtó is hallgat - nem?

A birkák tátott pofával hallgatják ezt a hülyét, de a többi nem!
karma1
Milyen erdekes, sehol a nemet es angolnyelvu nemzetkozi sajtoban nem lehet errol olvasni.
Ez a f@szfej pontosan az, mint szijjaspetya a nemletezo "no-go" zonaival. Azt akkor kikerte maganak tobb kulfoldi sajtoorganum is, es megjegyeztek, hogy sem Belgiumban, sem Londonban nincsenek no - go zonak, amikrol a gunarnyaku vizionalt.
Az az idiota meg nem vonta vissza hivatalosan a ragalmait.
Hallgassanak csak erre a hulyere (erre a vivo-felere), aki majd jol felmarkol valami nagykeresztet, lovagkeresztet jo nagy loveval koritve a hazugsagaiert. Mert megerdemli...
nezelodo
@durbincs: Ne is bánkódj a Lenin idézet hiányán a tűzoltó fejsze nyelén, a szochazás kitüntetések törvényi megalapozásában mégis megvan, el is végezték ezen a jogon a fijjuk közül néhányan, ha nehezen is az egyetemet. a Soros sem tartotta kizáró oknak, amikor ennek hegyibe még ösztöndíjat is adott melléje. Szóval ne rágd magad a hiányán, a pótlást már sokan szeretnék elfelejtetni a mai apparatcsikok közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.