A Fidesz mai legnagyobb koponyája úgy gondolja: aki nem úgy kérdez tőle, ahogy szerinte kellene, az hivatásos rendbontó. Hiányzik egy jó kis Németh Szilárd-tévészereplés? A Fidesz mai szellemi állapotát legjobban kifejező gondolkodó ma is szerepelt kamera előtt, ezúttal az ATV-ben. Tegnapelőtt emlékezetes sajtótájékoztatója volt, tegnap az Echo Tévében szerepelt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak remélni szeretném, hogy ez komoly, s nem viccnek szánják, mert annak nagyon hülye!

Meg kell mondjam, hogy ezt már a Kádár érában sem lehetett volna előadni közröhej nélkül! =))
nemkati
Kedves újságírók, riporterek, műsorszerkesztők! Legyetek szívesek az említett lényt a továbbiakban nem megkérdezni, nem meginterjúvolni, nem behívni szerepelni! Fizikai fájdalmat jelent rengeteg embernek már a látványa is, de főleg a szájszerű valamijén kiömlő undokság. Ha ő úgy van ezzel, hogyha valamit nem lát, nem hall, az nincs, akkor mi is képesek leszünk elhinni, amikor nem látjuk, nem halljuk, hogy ő nincs!
Aki Én
Ez a gané olyan mint egy paródia. Egyszerűen nem is lehet komolyan venni. A Gálvölgyi nem tud ilyen jó lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.