A nőt a hajánál fogva a földre rántó fotós korábban a csíkszeredai konzulátusnak dolgozott többször is, Szijjártó szerint elfogadhatatlan a tette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Peller Anikó: Szerintem olyan keves az informatikus, hogy emiatt nem fogjak kirugni. A 6 ev munkaIszony az mar jelent valamit,... Valamit biztosan jol csinal...Remelem en is... A borbath meg csak maradjon Romaniaban eskuvoi fotosnak,... Ott van ra szukseg. (Tenyleg, mit kell fotoznia egy eskuvoi fotosnak a magyar kormany megbizasara??? Es ez sem bukott volna ki, ha nehanyan nem tudnak olyan klasszul lehalaszni az adatokat a netrol, hihi,...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Leánykáim!... karma1 és Anikó
"Csak egy gondolat bánt engemet":
Ez a kis kakas meg a nagy kövér disznó nem kommunikálnak
egymással,hogy legalább a hazugságuk szinkronban legyen?
Ezek annyira alumegvilágítottak,vagy annyira elvetemültek?
..vagy a fityisztagság sem tudja szinkronba billenteni az 1+1 bitet? :--)
Peller Anikó
@kokopelli: minek? Ezen a szinten már tök mindegy mit hazudnak, logikát vársz tőlük?
eszegfu
@karma1: Ugy legyen! Mármint, hogy nem rugják ki a hölgyet. A településünkön hónapokig nem volt munkája egy diplomás embernek...valaki javasolta neki, hogy jelentkezzen önkéntesnek a Fidesznél... és lám-lám nem telt bele 2 hét, lett munkája. Sajnos ez forditva is müködik: ha szembeszáll, akkor akár repülhet is. Pont olyan, mint amikor a mozihoz virágot ültettek...először örültek a "háziak", aztán megtudták, hogy a kétfarkuak csinálták, máris nem kellett, kiszedték.
karma1
@eszegfu: Nekem van egy ismerosom, (akinek egyebkent sokat koszonhetek), aki annakidejen Kadar titkarsaganak a vezetojevel tartotta a nagyon jo baratsagot, es ugy altalaban "csipte" a Kadar rendszert (egy csomo elismerest kapott a muveszete a kommunistaktol), es most viszont a fidesz-rezsimtol kapja a megrendeleseket es nekik dolgozik...Nem parttag - a szocializmusban sem volt mszp-s - de az elvei elegge gumifaluak, elegge lazan veszi a megrendeleseket, kiallitasokat, miegymast...

Ami viszont ilyenkor mindig felmerul bennem, az Brody Janos az Ezek ugyanazok cimu dala jut eszembe...
SEMMI nem valtozott, csak atcimkeztek az ideologiajukat.
quadrocopter
Elhiszi valaki? Alkalmazni fogják, csak kertek alatt, hisz a Genyó érdekében lépett fel!
eszegfu
@karma1: Jó ilyenről is hallani, mármint csak a szakmai hozzáértését nézik, nem a pártszimpátiáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.