A BKV hivatalból feljelentést tesz közérdekű üzem működésének megzavarása miatt annak a felújított 3-as metrószerelvénynek az ügyében, amelyet egy az ajtóvezető sínbe helyezett fakocka akadályozott szerdán.

A feljelentésről Tarlós István főpolgármester és Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója számolt be csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tarlós István elmondta, feltehetőleg valaki két állomás között szándékosan helyezett el egy pontosan méretre vágott fakockát, amivel a közlekedés akadályozása mellett a közvélemény elbizonytalanítását is célozhatta, azt a látszatot keltve, hogy ismét valami baj van a felújított szerelvényekkel.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pista bá' olyan pontosan leírta, hogyan vetették el a kockát, elsőre azt hittem ő tette oda, cipőjének a fűzése közben. De aztán börtönnel fenyegette a tettest, és elbizonytalanodtam, aztán azon tűnődtem, 2006-ban miért nem volt ilyen szigorú a villamosborogató kubatov legényekhez a közlekedés veszélyeztetéséről alkotott törvény?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Béla Sándor Lakatos · Kutatásvezető főmérnök, Élő Mini Világ Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány
Okos egy mini világ főmérnök lehetsz te is. A fakockát négyeljük fel, verjük vasba (fakockából vaskarika), statáriális példamutatás, elrettentés meg mi a lófasz.
És akkor mi legyen a korábbi hibák felelőseivel, akik veszélyeztették az utasok biztonságát? A 3-as metró veszélyeiről ne is beszéljünk...
Ez a fakocka is csak azért járt arra unalmában, mert Tarlósnak olyan nagyon qrva igaza van mostanában, mi?
Rockxy
Ne szépítsük, ez provokáció.
Ez olyan mint amikor a rendőr drogot tesz a táskámba, hogy később majd elkaphasson.
A cél az, hogy mennél rosszabb a helyzet, nekem annál jobb.
"Jogosan" károghatok, minden rosszat ráokádhatok arra akit utálok.
"Mert igaz magyar vagyok és rohadjon meg minden magyar rajtam kívül."
"Mert én csak jót akarok de nem hagynak élni sem ebben a tetves országban."
"Ne hozd ki belőlem a bunkót, mert megbánod."
"Magyarország megérett a pusztulásra!"

Ez ugye mind a rendre és a harmóniára való törekvés megnyilvánulása?
relatív
Sajnos olyan manapság a magyar közélet, hogy a normálisan elvárható vélemény, viselkedés még a tanult emberekből IS - de az ész osztásánál bliccelőknél kivált - kihozza a legváratlanabb reakciót egy jelenség esetében...

Vagy mer az egyik, vagy mert a másik, vagy bármelyik embert, társaságot, stb. ... nem kultiválja, és ezért aztán a legravaszabb tettekre IS képes, még a saját életének veszélyeztetése sem gátolja ebben.

A felújított metró üzemeltetésében előfordult anomáliák egyike sem volt életveszélyes, de az okát meg kellene keresni - az ismertetettek nem kielégítőek, sőt félrevezetők (!) - és a hiba okozóját példásan megbüntetni ( nyilvánosságra hozva a körülményeket ) a 'mai' demokrácia keretein belül, mindenki okulására !!!
papa.49
,,Feljelentést tesz,, az ismeretlen fakocka ellen, emán döfi !!!
nezelodo
Pista bá' olyan pontosan leírta, hogyan vetették el a kockát, elsőre azt hittem ő tette oda, cipőjének a fűzése közben. De aztán börtönnel fenyegette a tettest, és elbizonytalanodtam, aztán azon tűnődtem, 2006-ban miért nem volt ilyen szigorú a villamosborogató kubatov legényekhez a közlekedés veszélyeztetéséről alkotott törvény?
egyember
Hol találták meg a fakockát? Az állomáson? A kérdéses ajtónál nem LÁTSZOTT, hogy nincs bezáródva? A záródást jelző "valami" hol van? Ez egy panelházi liftnél is hozzáférhetetlen helyen van. Két különböző dolog, hogy a bűnös!!! fakocka az AJTÓT, vagy a "valamit" nem engedte záródni
papa.49
Már csak a ,,fakocka,, mérete lenne az érdekes, mert amit a bolondistók mutogat az lehet egy gyermek játék darabja is, már csak az a kérdés ha ez befér az ajtó alá akkor télen vajon a hó hogyan fog kint maradni a kocsin kívül???
No bolondistók lehet válaszolni!!!
terlasz
Még mesét is szőtt hozzá a jóember. A fakocka és a cipőfűző ármánykodásai címmel Tarlós-novella készülhetne belőle.
nezelodo
@terlasz: Alighanem folytatásos lesz, mert annyi fejezetet a hülyítő királyi tv egy híradójában mégsem lehet előadni egyszerre. Kezdhetné először a Nemzethy szemétszállítás világszínvonalú megszervezésével, aztán jöhet az egészségügy, oktatás rokkant nyugdíj, MANYUP kubatov lista stadionok, földprivatizáció strómankormány, stb. Hosszabb lesz ha mindent előadnak majd mint, egykor a Szabó család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.