A tegnap délután megjelent Magyar Közlönyből kiderült, a Fidesz újabb adópénzt áldozna Orbán Viktor szeretett vasútjára. Még korábban hangzott el Orbántól, egészen pontosan 2015-ben az, hogy „Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig”. A jelenlegi 5,7 km hosszú és 3 állomással rendelkező Vál-völgyi Kisvasút nyomvonalának meghosszabbítására, 8,5 milliárd forintot szán a kormány. Ebből fedezik majd Bicske – Felcsút Puskás Akadémia szakasz megtervezését, és az Alcsútdobozi arborétum – Vértesacsa szakasz megvalósítási tanulmányát is. A második ütemben valósítják majd meg a Vál-völgyi Kisvasút Bicske – Lovasberény közötti, eddig el nem készült szakaszainak kivitelezését, amelyhez pótlólagos költségvetési forrást biztosítanak adta hírül a mno.hu.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A következő szakasz a Felcsút-Graz Elmegyógyintézet végállomás közötti szakasz lesz.
És az ország fele is kap egy jegyet (velem együtt), mert ezt is hagyjuk neki.
namihami
A következő szakasz a Felcsút-Graz Elmegyógyintézet végállomás közötti szakasz lesz.
És az ország fele is kap egy jegyet (velem együtt), mert ezt is hagyjuk neki.
Cefi
@namihami: Akkor én eljátszom Matuska Szilvesztert. Ingyen és bérmentve.
Clavigo
Ha 2018-ban bukik a Cigánypáva,,,,saját kezével kell vele elbontatni azt az egész szart...Addig sem recskázik zsebben ,,reggeltől estig.
papa.49
@Clavigo: A világ zengeni fog a cigány sirámaitól, a nehéz munka miatt )))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.