Forradalom lesz. Bayerzsoltozós vélemény. Nem akarnák károgni, libsihisztizni, de van egy látásom. A jobboldal lefolyója, amin keresztül távozik a sok kaki meg cefre meg kitalált hír, tudják, az a zsírdaganat publicista, akinek az ötös számú párttagkönyve van, azt nyilatkozta maga alá, hogy „ott kell hagyni az uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!”. Nem azért idézzük ezt a bácsit, mert azt öklendezi föl, amit a gazdijai a szájába hánynak, mondanám, porszem ő az ész szemét zavarni, de nem mondhatom, mert akkora egy dagadt, puhány, potrohos G., mint egy mindenórás emse, aki úgy hízik épp’, mint a gazdája a mi zsírunkon, hanem.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes analogia,... Es egyben szomoru is, hogy a tortenelem megismetli onmagat, illetve, hogy akinek kene, az nem tanul a mult hibaibol...
Nessy
@karma1: Mi sohasem tanultunk a hibáinkból, mert nekünk olyanok nem voltak,nem vannak, nem lesznek! Nálunk mindig más a hibás, mi sohasem.
karma1
@Nessy: Vegulis orban is ezt koveti: meg az eleteben nem vallalta a felelosseget semmiert sem...
namihami
Jó cikk. A baj csak annyi vele, hogy pont azok nem fogják elolvasni, akiknek szól.
A csürhe megelégszik a Gazda asztaláról lehulló cupákokkal és amíg ezt megkapja, addig az lesz számukra az isten. és amikor bukik a Vezér, akkor ők fordulnak elsőként ellene.
Lásd nyilasok, hungaristák és egyéb népmegváltó ""igazmagyarok"". Belőlük lett a kommunista párt alja. Mert kellett a bizonyítás, hogy ők már nem a régiek. Ha (mondom:ha) sikerülne elzavarni a mostani ""hortinkat"", akkor a mostani fideszesek nagytömegéből lenne a leghangosabb baloldali forradalmár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.