Gyurcsány Ferenc nem akar beleszólni az MSZP belső vitáiba, de szerinte össze kell fognia minden demokratának a kormányváltásért. A nagy okfejtésbe azért belefért egy kis szurka Botka László felé.

Mint ismert, a napokban Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egy interjúban kelt ki a párton belüli árulókkal szemben, akiket a Fidesz pénzel. Többek közt Molnár Zsoltot, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista alelnökét is ezzel vádolta meg, aki ezt elutasította.

Az MSZP-n belül folyik a harc az erős emberek és a szegedi polgármester között, utóbbi ugyanis lényegében miniszterelnök-jelöltsége fejében teljhatalmat kért a párt irányításában, külső kommunikációjában. Botka a vélekedések szerint megpróbálja az MSZP-ből kipurgálni a Fidesz felé hajlókat, ez csípi sokak szemét.

A nagy adok-kapokba Gyurcsány Ferenc is bejelentkezett, és mint Facebook-bejegyzésében írja, 

Eszem ágában sincs beleszólni az MSZP-n belüli vitákba. Egy dologban azonban biztos vagyok: elég a háborúskodásból. Orbánéból, Botkáéból, a Momentum mindent kidobni akaró fiatalos radikalizmusából.

Szerinte csöndre van szükség, meg összefogásra (Botka nem fogna össze Gyurcsánnyal, mert őt is felelősnek tartja a Fidesz 2010-es kétharmadáért).

A nagy összefogásosdi hangoztatása közben azért sikerült egy apró szurkát is bevinnie Botkának egy képpel. 

Gyurcsány Ferenc

Eszem ágában sincs beleszólni az MSZP-n belüli vitákba. Egy dologban azonban biztos vagyok: elég a háborúskodásból. Orbánéból, Botkáéból, a Momentum mindent kidobni akaró fiatalos radikalizmusából....

 

(Címlapi kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@karma1: Botka kepeken kompromisszumokra, ivy nehez lesz nyerni jovore. Akkor pedig marad a fideSS.
Nem ertem miert tartja Gyurcsanyt felelosnek a 2010es 2/3ert ? Az oszodi beszed egy igaz beszed volt, csak ki lett forgatva a fideSS algal, ami jo zaba volt a birkaknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@F_Viktor: 11,51-ben mindent elmondtal.
karma1
@F_Viktor: Ezzel nem mondasz ellent annak, hogy az egeszsegugy ettol fuggetlenul romokban van...:o))) Csak az ilyen lelkiismeretes, aldozatos orvosoktol, noverektol muxik meg egyaltalan az egesz koceraj...
Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak, de abba belejatszottak a mento gyalazatos szolgaltatasa is... (Surgos esethez 38 percen belul ertek ki, kb. 1.8 km tavolsagrol.)
bencemacska
@F_Viktor: ma, 11:48
Nagyon örülhetsz a jó háziorvosnak. Főleg, ha jók a háziorvos összeköttetési is.
Ha ismeretlenül visz be a mentő, akkor menthetetlen vagy!
Tapasztalatból mondom!
Equus
az orvosok helyes döntéseit sehol nem jegyzik. Egy egyszeri botlás meg egekig üvöltő anyázást vált ki.Senkit nem érdekel, h egy napon hány esetben kell esetleg sorsdöntő döntést hozni
Ez Magyaroszág: senki senkiben nem bízik, mert magából kiindulva alapból a csalást feltételezi és a hozzá nem értést.
Ez áll a politikusokra is. Ebben az országban Teréz anyáról is hamar kiderítenék, h igazából egy útszéli kurva volt, de ügyesen palástolta.
Itt nincsenek szentek, alapból jót akarók, csak svindlisek vannak. Ennek a népnek korbács kell, csendőrkalap - abból ért.
Szánalmas :(
Sámannus
Ferenc testvért nem kell pajzsra emelni, de el kell ismerni mindenkinek, hogy minisztersége idején kezdődött orbán országdúlása. Arról sem tehet, ha egy őrült úgy dönt, hogy szétver egy országot, és ehhez megszerzi a média, és a közvélemény laikusainak a segítségét.
Ehhez még a jobboldali értelmiség aktív asszisztálása is kellett.
Botka csak köszönettel tartozik Ferencnek, hogy nem ő volt akkor a miniszterelnök.
bencemacska
@Sámannus: ma, 15:30
Jó következtetés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.