Visszautasította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek az osztrák kancellárt bíráló kijelentéseit csütörtökön az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) parlamenti frakcióvezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lassan nem csak az EU türelme kezd elfogyni. Rájöttek, hogy ez tetű külgarázda csak a kemény seggberugásokat érti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" A frakcióvezető szerint az unió értékközösség, amelyet "nem szabad összekeveri egy bankautomatával"."
...ez mit akar jelenteni...csak nem azt hogy náluk olyan automaták vannak amiből bárki bármennyit kivehet ???...mert a zunióból sem csak az ami elő van írva...és azt ha tetszik a rihes labancnak ha nem akkor is így van.
F_Viktor
@papa.49: Nekem úgy tűnik, hogy még nagyon sokáig fog tűrni a magyar.
Összefogás ugyanúgy nincs az ellenzéki pártok között, mint ahogyan az elégedetlen tömegek között.

Én már csak abban bízok, hogy ahogyan orbán Tusványoson megfogalmazta, 18 után a folytatás mellett a cél az EU-ból való kilépés lesz. Az ezt követő nyomor talán észhez téríti a magyart, s fellógatja a sok ge@it.
peterkelemen
@F_Viktor: Mihelyst kiléptetik az Unióból olyan nyomor lesz rövid idő alatt, hogy más forgatókönyv nem is lehet, mint amit írsz: elfogják taposni Orbánt. Csúnya végük szokott lenne a diktátoroknak.
peterkelemen
@F_Viktor: Nem tudom lesz-e sírja Orbán zsebdiktátornak, de hogy leköpöm az biztos. Nem lesz nyugta még a más világon sem. A pokol kénköves bugyrában fog landolni.
papa.49
@F_Viktor: Ettől tartok én is egyre mélyebb a mocsár lassan a szánka folyik a sár, de Pató Pál népe nem mozdul ))))))))))
F_Viktor
@peterkelemen: @papa.49: Jobban örülnék egy demokratikus megbuktatáson, de ez lehetetlen, annyira befúrta pártkatonáit a közigazgatásba, a gazdaságba.
A nyomor, a putyler az biztos lesz, a kérdés csak az marad, hogy hatalmát a diktatúrája meddig fogja még biztosítani.

Az elkövetett hazaárulásáért, a kiharcolt demokrácia lebontásáért, az ország megosztásáért, tőlem is ugyanazt a gyűlöletet várhatja el, amit híveibe belesulykolt, ezért minimum levizelem a sírját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.