A NAV-botrányba keveredett Gáspár Győzőnek fogalma sem volt arról, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseit... A NAV-botrányba keveredett Gáspár Győzőnek fogalma sem volt arról, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseit, ő pedig családtagjainak, de még barátainak is előszeretettel kérkedett vagyonával – írja a Ripost. Állítólag a telefonban még arról is beszélt, hol bérel széfet és hol őriz értékes aranyékszereket: a nyomozóknak nem volt nehéz dolguk, csak ki kellett jegyzetelniük az információkat, és így találtak rá Győző közel 200 millió forintjára és a nagyjából 12 kiló aranyra, amiről ő azt állítja, hogy lányai dédnagyanyai örökségéhez tartoznak.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
csúnya fejér ember, mikre nem kíváncsi... Ahelyett, h küldené a segíjt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Meg ottalalatos lottoszelvenye,...:o))) Emlekszel, amikor nyertes szelvenyekkel kereskedtek, hoghy megmagyarazzak a hirtelen vagyonnovekedest? Regi szep idok, lol...:o))) (Monnyuk en es a csaladom nem voltunk erintettek benne, de hallottam, sokan hasznaltak fel ilyen szelvenyeket...:o))))
Tudod, a dednagymama kb. a haborus idokben elhetett, es ha akkor ki tudott menekiteni 12 kilo aranyat az AVH meg a tobbi kivancsi szervezet elol, hat az nagyon ugyes lehetett. (Azert szerintem mar ezt is pillanatok alatt lehetne ellenorizni).
Tenyleg, mitol van ennek a pondronak ekkora vagyona?
Equus
csúnya fejér ember, mikre nem kíváncsi... Ahelyett, h küldené a segíjt...
karma1
@Szeparepa2: Elmeletileg minden eselye megvan ra,...
lampa laz
@karma1: @Szeparepa2: Sajnos nem, mert a hasonló értelmi szinten lévő ker.tv-k majd szerződnek vele milliós idióta műsorokra és ezzel megmentik. Volt rá példa az előző áfa botrányakor is ezt tették vele, megmentették, gondolom bijjja sem véletlenűl nyerte a főzőversenyt megint. Rohadt undorító bagázs, meg az is aki futtatja, támogatja őket.
quadrocopter
Apai levél a fiának a börtönbe:

- Nem bírom már a kert felásását fiam, talán ha összefognánk a szomszédokkal.
Válasz: - Hozzá ne nyúljon a kerthez apám, különben találni fog három hullát meg azt a 200.000 dollárt, amit tőlük szereztem meg!
Pár nappal később:
- Fiam! Tegnap kint volt nálunk az FBI és felásták a kertet. Köszönöm!
division
@karma1: Biztosan a Győzike show nézettségéből:-)) Egyébként lehet őt szidni, de a nép nagy része ült le a tévé elé ahogy elkezdődött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.