Schrodt Olivért minden lehetséges helyzetre felkészítették. A szerdai nap hőse, az uszodamester volt. Történt, hogy egy fehér úszósapka került valahonnan a vízbe, és addig nem rajtolhattak a férfiak, amíg meg nem tisztították a medencét. Schrodt Olivér pillanatok alatt a medencébe ugrott, hogy kihalássza a versenyt akadályozó ruhadarabot, majd szinte világbajnokként ünnepeltette magát a közönséggel.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az uszodák hőse

Legalább is a derék origo.hu szerint ez és így hőstett

Mint akár láthattuk is – már aki látta; az EUSP riporterei sokáig azt hitték, bár a vízen úszó sapka képe sokáig volt a képernyőn, hogy valaki krakélerkedik – egy úszómester vagy uszodamester ugrott be a medencébe kihozni egy ottfelejtett úszó-sapkát.
Az még csak sima bugyutaság, hogy ezt hősnek tekintik, de az már véleményes, hogy a szereplő ünnepeltette magát és ez a portálnak tetszett! Ja hogy mennyire hasonlít ártunk és qurmányunk propagandájára? =))
ila51
S Oliver ...Ő beugrálhat sapka nélkül ?
ila51
@nemkati: jó nagy sörénye van...:)
kokopelli
...mindent elszúrtok! Én már örültem annak,hogy legalább egy normális személy
serénykedik "az év, vagy akár az évtized legnagyobb sportrendezvényén!"
(" humorban nem ismerek tréfát "...mondta valaki) :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.