Keményen egymásnak feszültek az MSZP-ben, miután Botka László miniszterelnök-jelölt nyíltan árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a párt legerősebb, informális hatalommal rendelkező emberét. Az egyik oldal azt mondja, leszámolnak a "belső fideszesekkel", a másik nem is érti, hogy fordulhat elő nyilvános harc a választás előtt 10 hónappal. Botka vagy Molnár bukik?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan csak komolyan vették régi elvtársuk felhívását, hogy nehogymár Soros nevessen a végén, így azon igyekeznek, hogy Orbán röhögjön! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
A helyzet kezd tragikomikussá válni !
Ez a bénázás, amit ezek művelnek, már nem lehet véletlen.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy ezek a bal oldali pártok nem is akarják elzavarni Orbán Viktort és bandáját.
A végén még bekövetkezhet az, hogy a kormányváltás érdekben, az azt akarók, fintorogva ugyan, de kénytelenek lesznek a jobbik jelöltreire szavazni.
Szegény Magyarország, szegény magyarok !
papa.49
Ebből csak a püffedt hátvéd jön ki jól, az mszp. meg jó ha bekerül a parlamentbe, mondjuk nekem mindegy, hogy bekerül, vagy sem...
solidedge
Nem a kivénhedt baloldaltól várom Orbán leváltását. Az MSZP 5-6 %-kal a végleges helyére fog kerülni, igazán semmi jelentősége a belharcuknak. Sajnos a fiatalok által most alakuló megmozdulások becslésem szerint csak 2022-re érnek be, de őket tartom esélyesnek a jövőben. Ha Orbán előbb akar kilépni az EU-ból akkor viszont az utca fogja megpecsételni sorsát.
RonaGyuri
Ugyan csak komolyan vették régi elvtársuk felhívását, hogy nehogymár Soros nevessen a végén, így azon igyekeznek, hogy Orbán röhögjön! =))
Peller Anikó
Mindkettő vazze. Botka Laci polgármester úr nem vagy államférfi ! Maradj szépen a kaptafánál, nem való neked a nagypolitika, azt cigánygengxterekek játszák.

Még bocsánatot kérhetsz Gyurcsánytól és Molnártól is, tíz hónap még elég idő a felejtésre. De ne szarakodj sokat mert az idő szalad. Mindenkivel össze kell fogni a kóórmányváltás érdekében.

Ja, hogy megvett a geci kilóra? Akkor bocs.
simmering73
"A rosszindulatú és nehezen bizonyítható feltételezések helyett higgyük el, hogy az MSZP tényleg le akarja váltani a Fideszt alig egy év múlva. Ezzel viszont az a baj, hogy amennyiben valóban így van, akkor a párt egyetlen lépésére sincs ésszerű magyarázat, ha csak az nem, hogy valamennyi vezetőjének totálisan elborult az elméje. Mi mással lehet magyarázni, hogy éppen most és megint nyilvánosan esnek egymásnak és keresik az árulót maguk között, miközben ilyesmire semmi szükség, hiszen a nélkül is mindent sikerült elérni az elmúlt négy évben, ami ahhoz kellett, hogy esélyük egy mákszemnyi se legyen jövőre a választásokon."
nepszava.us/a-kamikaze-botka/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.