Öngyilkos lett egy 21 éves lány kedden a Szabolcs megyei Kemecsén. Rockzenerajongó volt, halála előtt négy nappal a Linkin Park énekesének öngyilkosságáról posztolt.

Tragédia történt kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros, Kemecse külterületén, a nyílt vasúti pályán.

A 21 éves lány a robogó vonat elé lépett, a mozdonyvezető hiába próbált fékezni, elgázolta. A lányon a helyszínen életét vesztette. Közösségi profiljából az derül ki, hogy a lány imádta a rockzenét, rengeteg hazai és külföldi zenekar a kedvencei közé tartozott. Maga is gitározott, többször is komor hangvételű sorokat idézett a zenekaroktól. Néhány nappal végzetes elhatározása előtt egy cikket rakott fel az oldalára, amely Chester Bennington, az amerikai Linkin Park énekesének haláláról szólt. Bennington július 20-án vetett véget életének, a régóta depresszióval, alkohol- és drogproblémákkal küszködő énekes felakasztotta magát. – írja a Bors.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Szabolcsban Isaurának pénzt gyűjtöttek a szemműtétre.
namihami
Inkább nem írom le a véleményem. Nem lenne túl pozítiv a csaj irányába.
A hátrahagyott családnak részvétem.
rokker33
@namihami: Én se írom le,mert kitiltanának innen,de megvan a véleményem erről a lányról!
21 évesen megölni magát na mindegy nem folytatom...
cs.n.
Valószínűleg sok milliónyian posztoltak róla, akik meg nem lettek öngyilkosok. Nem biztos, hogy van közvetlen összefüggés.
simmering73
Ha valóban emiatt lett öngyilkos, akkor talán jobb is így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.